Warner Bros. radi na televizijskoj seriji 300, evo što je zasad poznato

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

STUDIO Warner Bros. Television radi na televizijskoj seriji inspiriranoj povijesnim akcijskim filmom 300 iz 2006. godine, potvrdio je Variety.

Iako radnja još nije poznata javnosti jer je projekt u ranim stadijima razvoja, nadolazeća serija trebala bi biti prednastavak popularnog filma iz 2006. godine. Zack Snyder, redatelj originalnog filma, na seriji će raditi kao izvršni producent i redatelj. 

Film 300 inspiriran je istoimenim grafičkim romanom iz 1998. godine, koji su napisali Frank Miller i Lynn Varley. Radnja je nadahnuta stvarnim povijesnim događajima i prati spartanskog kralja Leonidu, koji s elitnom grupom vojnika pokušava zaustaviti puno veću vojsku perzijskog vladara Kserksa I.

 

Film je bio veliki hit i zaradio je više od 450 milijuna dolara diljem svijeta te ostavio neizbrisiv trag na popularnoj kulturi. Glumačku postavu činili su Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham, Dominic West, Vincent Regan, Tom Wisdom i Michael Fassbender.

Njegov nastavak 300: Rise of an Empire iz 2014. godine režirao je Noam Murro. Iako je film bio financijski uspješan, nije dostigao slavu svog prethodnika. 

Nadolazeću seriju producirat će Deborah Snyder, Wesley Coller, Gianni Nunnari, Mark Canton i Bernie Goldmann.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.