Zac Efron i John Cena glavne su zvijezde Amazonovog novog filma, trailer je hit

Screenshot: YouTube/Prime Video

PRIME Video objavio je na YouTubeu trailer za novu komediju produkcijske kuće Amazon MGM Studios, nazvanu Ricky Stanicky. Trailer za film zasad je pregledan više od 6.5 milijuna puta, a brojni gledatelji u komentarima su pisali kako jedva čekaju pogledati filma i da je glumačka postava odlična. Glavne uloge u filmu igraju Zac Efron i John Cena. 

Radnja prati tri prijatelja iz djetinjstva, Deana, JT-a i Wesa (Efron, Andrew Santino i Jermaine Fowler), koji bi svaki put kada im šala pođe po krivu, okrivili svog izmišljenog prijatelja, Rickyja Stanickyja. Dvadesetak godina kasnije, trojica prijatelja i dalje koriste svog izmišljenog prijatelja kao alibi, zbog čega njihove partnerice počinju sumnjati da nešto nije u redu.

Kako bi se izvukli, Dean, JT i Wes odluče unajmiti propalog glumca, "Rock Hard" Roda (Cena), koji će se pretvarati da je Ricky Stanicky. No ta uloga počne se sviđati Rodu više nego što su prijatelji očekivali.

 

Film je režirao oskarovac Peter Farrelly, redatelj hvaljenog filma Zelena knjiga: Vodič za život (Green Book) i nekih od najpoznatijih komedija 90-ih i ranih 2000-ih, kao što su Glup i gluplji (Dumb and Dumber), Ja, ja i Irena (Me, Myself and Irene) i Svi su ludi za Mary (There’s Something About Mary).

Sporedne uloge u komediji igraju William H. Macy, Lex Scott Davis i Anja Savcic.

Ricky Stanicky bit će dostupan na streaming servisu Prime Video 7. ožujka ove godine.