Dave Bautista nakon Čuvara galaksije želi glumiti zlikovca u superherojskom filmu

Screenshot: Youtube

ZVIJEZDA Čuvara galaksije i Dine, glumac Dave Bautista, ponovno želi glumiti u svijetu superjunaka. Iako je trilogija Čuvari galaksije završila, čini se da glumac i dalje želi glumiti likove iz stripova. 

Bautista je u Čuvarima galaksije utjelovio Draxa, a sada je zainteresiran za utjelovljenje nekog zlikovca, prenosi Screen Rant. Glumac je u razgovoru za io9, komentirao da je spreman za ovu promjenu i da je njegovo putovanje s Draxom završilo. 

"Kad sam rekao da sam završio, zapravo sam završio sa svojim putovanjem kao Drax. Još uvijek sam u kontaktu s Marvelom. Ponovno sam vidio Kevina Feigea i Loua D'Esposita prije dva tjedna. Znaju da sam zainteresiran za takvu ulogu. Volim ovaj svemir superjunaka. Veliki sam obožavatelj. 

Dakle, ako me nazovu Marvel ili DC, javio bih se na telefon. A ako uloga ima smisla, odmah bih pristao. Samo bih želio dobiti priliku igrati veću, drugačiju ulogu. Možda dublju ulogu. Volio bih imati priliku glumiti nekog zlokobnog negativca u svemiru superjunaka", komentirao je Bautista.