Zvijezda serije Community vjeruje da će snimanje spin-offa početi ove godine

Screenshot: Youtube

SNIMANJE filma Community, koji je nastavak popularne istoimene humoristične serije, navodno bi trebalo započeti ove godine. Tako je u nedavnom intervjuu potvrdio glumac Joel McHale, koji je u seriji glumio Jeffa Wingera.

McHale je u nedavnom intervjuu za Deadline rekao kako vjeruje da će snimanje filma početi ove godine. "Stvarno mislim da će se to dogoditi ove godine, vjerojatno već sljedeći tjedan. Uglavnom se radi po Donaldovom rasporedu", rekao je glumac, pritom misleći na kolegu Donalda Glovera koji je u seriji glumio Troya Barnesa.

 

Snimanje filma potvrđeno je još 2022. godine, kada je scenarist, producent i tvorac popularnog sitcoma, Dan Harmon, rekao da će serija imati šest sezona i film. Serija se emitirala od 2009. do 2015. godine i imala je 110 epizoda te je pratila grupu ljudi koji su zajedno studirali na Greendale Community Collegeu. 

Uz McHalea i Glovera, u sitcomu su glumili i Danny Pudi kao Abed Nadir, Chevy Chase kao Pierce Hawthorne, Alison Brie kao Annie Edison, Gillian Jacobs kao Britta Perry, Yvette Nicole Brown kao Shirley Bennett, Ken Jeong kao Ben Chang, Jim Rash kao dekan Pelton i druge zvijezde. Kako prenosi Deadline, u filmu će se navodno pojaviti gotovo cijela glumačka postava. Jedino ime koje nisu izdvojili je ono Chevyja Chasea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.