Zvijezda The Boysa skoro je utjelovila kapetana Ameriku

Screenshot: YouTube

CHRIS EVANS definitivno je Steve Rogers. On je utjelovio kapetana Ameriku u 11 filmova, od toga tri u solo projektima. Mnogima je zbog toga teško zamisliti nekog drugog glumca u ovoj ulozi, no da je sudbina htjela drugačije, danas se ne bi pričalo o Evansu.

Taj drugi glumac mogao je biti Jensen Ackles. Marvel Studios tražio je nekog poznatog glumca u to vrijeme koji će glumiti kapetana Ameriku. Ackles je bio odličan izbor i prijavio se na audiciju.

Svojim izvedbom je zadovoljio na audiciji pa je čak dobio priliku testirati kostim, navodi se u nadolazećoj knjizi MCU: The Reign of Marvel Studios, autorice Joanne Robinson. Knjiga općenito govori o usponu Marvela do jednog od najvećih filmskih studija u ovom trenutku te se dotiče svakog lika posebno.

Potraga za kapetanom Amerikom bila je teška jer je Steve Rogers trebao nositi Marvelov filmski svijet s Iron Manom Tonyja Starka. Unatoč tome što je zadovoljio u svakom krugu audicije, Ackles na kraju nije dobio ulogu.

Prvotni izbor oduvijek je bio Chris Evans, no on se uplašio odgovornosti koje bi mu ova uloga, a kasnije i slava, donijela. On se na kraju predomislio zahvaljujući razgovoru s Robertom Downeyjem Jr-om te potpisao ugovor na devet filmova.

Jensena to nije smelo jer je u isto vrijeme već glumio u Supernaturalu i tamo stasao u glumca kakav je danas. Na neki je način kasnije i dobio ulogu kapetana Amerike, no njegove zle verzije. Njegov lik Solider Boy u popularnoj seriji The Boys zapravo je baziran na tome što bi bilo kad bi kapetan Amerika prešao na mračnu stranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.