7 nevjerojatnih žena starijih od 50 godina koje će vas nadahnuti da radite na sebi

Foto: Instagram

ODRŽAVANJE dobre tjelesne forme izuzetno je teško, pogotovo nakon određene dobi. Ali nekim ženama to itekako uspijeva. Održavaju visoku razinu discipline i unutarnjeg sklada, sve u ime ljepote i zdravlja.

Izdvojili smo 7 nevjerojatnih žena starijih od 50 godina koje su u sjajnoj formi i zaslužuju divljenje. Inspirirat će vas na promjene u vašem načinu života.

Yolanda Hadid, 54 godine

Yolanda, majka slavnih manekenki Gigi i Belle Hadid, imala je vrlo težak život. Među problemima s kojima se suočila su nekoliko bolesti, težak razvod i teško djetinjstvo. Međutim, usprkos svemu tome uspjela je pronaći sklad. U svojim intervjuima kaže da se nosila sa svim problemima jer je imala samo jedan cilj: odgojiti svoju djecu. Sad kad je to učinila, Yolanda može uživati u svom životu. Obožava jahanje, snowboarding i jogu.

Sharron Davis, 55 godina

Sharron Davis olimpijska je prvakinja u plivanju, a srebrnu medalju osvojila je 1980.

"Često čujem da se s godinama metabolizam usporava. Za mene osobno to je kao pitanje što je prije bilo - kokoš ili jaje? Ako promijenite način života i živite pasivno, tada će se metabolizam prirodno usporiti. Ostanite aktivni i puno se krećite. Bit ćete dobro."

Sharon Stone, 63 godine

"Koristim izvrsne kreme za kožu i trudim se ne zaboraviti obrijati noge. Volim se baviti sportom i mislim da je to ključ zdravlja. Stalno plešem. Bavim se jogom, pilatesom, igram se s djecom, jašem konje, često idem na plažu - radim sve što je potrebno samo da bih se kretala", rekla je Stone za časopis Haute Living.

"Vjerujem da ako ostanete vjerni sebi i ako ste dobri prema drugim ljudima, s godinama postajete ljepši."

Jane Seymour, 66 godina

"Tajna moje mladosti su dobri geni, pravilna prehrana i činjenica da nemam loše navike. A kosu perem samo kišnicom. Čini je vrlo sjajnom."

Yasmina Rossi, 62 godine

"Moje tijelo je moj učitelj. Sigurna sam da je za mršavljenje potrebno svakodnevno trčati i jesti zdravu hranu. Ne trebaju vam nikakve stroge dijete ili bilo kakve teške fizičke vježbe. Slušam svoje tijelo. Ponekad tijelo treba biti lijeno i dobro se odmoriti: jedem sve što poželim i bavim se jogom. Nikad to nisam razumjela u mladosti, ali sada slušam svoje tijelo i poštujem ga", napisala je Rossi na Instagramu.

Christie Brinkley, 64 godine

"Na početku svog puta radila sam puno eksperimenata s prehranom: probala sam piti sokove i jesti samo određenu hranu, jesti grejp prije obroka… Sve ove stvari jednostavno ne djeluju. Korisna je samo jedna stvar: zdrava i uravnotežena prehrana", izjavila je Christie u jednom intervjuu.

Susan Lucci, 71 godina

Kad Susan Lucci postavljaju pitanja o tajnama mladolikog izgleda, ona odgovara: "To su stvari o kojima svi sve znaju: zdrava hrana i vježbanje! Pilatesom se bavim već 18 godina. To je moja religija."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.