Arnold Schwarzenegger podijelio je koju salatu i proteinski shake jede svaku večer

ARNOLD Schwarzenegger posljednjih godina pridržava se biljne hrane i tvrdi da upravo tome duguje odlično zdravlje i kondiciju. Iako nije 100 posto vegan, što znači da povremeno i dalje jede meso, kaže da nije potrebno jesti piletinu ili govedinu da biste izgradili mišiće.

"Ne postoji nitko tko to zna bolje od mene jer sam živio u tom svijetu. Kad vam netko kaže da je odrezak za muškarce, znajte da je to marketing. Ne temelji se na stvarnosti", rekao je u dokumentarcu The Game Changers iz 2019.

U najnovijem izdanju svog biltena, Schwarzenegger je odgovorio obožavatelju koji ga je pitao koji su mu omiljeni biljni obroci i ponudio dva ukusna prijedloga. 

"Svake večeri jedem salatu od krastavaca s bučinim uljem i juhu od povrća. Bučino ulje je popularno u Štajerskoj, u austrijskoj pokrajini u kojoj sam rođen. I ukusno je", napisao je slavni snagator. 

Zatim je objasnio da se nakon treninga drži proteinskog smoothieja, koji sprema od trešanja, banane, biljnog proteina sirutke s okusom vanilije i vode. A u posebnim prilikama dodat će i poseban sastojak: "Malo rakije, izravno iz Austrije."

Njegova tvrdnja da to pomaže bržem unosu proteina u sustav ostaje neprovjerena, ali ako ništa drugo, zvuči kao prava poslastica nakon napornog treninga.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.