Bodybuilderica jede enormne količine hrane, a ipak joj mnogi zavide na figuri

IAKO ima 57 kilograma, Katina DeJarnett u danu pojede nevjerojatne količine hrane. Na njezinom jelovniku nalaze se burritosi, enchilade i tacosi, palačinke, kobasice, rolice cimeta,… Ponekad u danu pojede i do 16 tisuća kalorija. 

Katina je u travnju 2019. sudjelovala u natjecanju u jedenju, u sklopu bodybuilding prvenstva u kojem je bila jedna od konkurentica. Shvatila je da je upravo to ono čemu se želi posvetiti pa je profesionalni bodybuilding zamijenila jedenjem velikih količina hrane. 

Kupila je jeftinu kameru i otišla u lokalni restoran te pojela XXXL burger, cheeseburger i priloge. Snimku je objavila na YouTubeu. Do danas je privukla pozornost 200 tisuća pretplatnika na čiji zahtjev sudjeluje u brojnim izazovima. 

"Oduvijek sam voljela hranu i jesti. Kao tinejdžerica sam bila pretila, a onda se počela baviti bodybuildingom kako bih tijelo dovela u formu", pojasnila je Katina. 

Kad ne sudjeluje u izazovima, na njezinom jelovniku je jedan veći obrok s puno zelenog povrća, cjelovitim žitaricama i proteinima. 

"Vrlo sam oprezna i općenito ciljam na to da u tjedan dana pojedem između 18 i 20 tisuća kalorija. Kad sudjelujem u izazovu, jela najčešće imaju oko 7000 kalorija pa ostatak tjedna jedem do 11 tisuća", kaže. 

Smatra da je upravo to ključno za održavanje zdrave tjelesne težine. 

"Najveći problem kod izazova je zasićenost određenim okusom koja se javlja kad pretjerate pa više to jelo ne možete primirisati. Uglavnom volim izazove i radim ih iz zabave", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.