Bodybuilderica zadivila transformacijom do koje je došla u 210 dana

Foto: TikTok

TIKTOKERICA i bodybuilderica Claire u samo 210 dana uspjela je ostvariti nezamislivo. Transformirala se do te mjere da se od obične djevojke pretvorila u bodybuilding natjecateljicu. Ojačala je tijelo, razvila mišiće, dotjerala se i popela na pozornicu pa su neki počeli nagađati je li riječ o istoj osobi.

Mlada Australka na natjecanju u bikiniju osvojila je četvrto mjesto pa naknadno snimila još jedan video kojim je pokušala dokazati da je doista ona na snimci koja je pokrenula lavinu reakcija. 

@cbailzfit Day 1 to 210, we made it on stage baby 🏆 #bodybuilding #gymtok #bikinigirl #naturalbodybuilding ♬ dźwięk oryginalny - 🧚‍♀️Zodiakara🧚‍♀️

"Mnogi su komentirali da nisam ja na pozornici jer se ne vide moje tetovaže. Osvjetljenje je toliko jako, a i imam dva ili tri sloja boje pa se ne mogu vidjeti", rekla je pa podijelila još jednu snimku koja je nastala iza pozornice tijekom natjecanja. 

@cbailzfit Reply to @bella.mk13 ♬ original sound - Claire

Iako su mnogi i dalje sumnjičavi, puno je više onih koji su je zasuli komplimentima i izrazili svoje divljenje prema njezinom uspjehu.

"Nevjerojatno, imaš se čime ponositi. Treba mi malo tvoje motivacije", "Kako si jaka, mentalno", "Odličan posao", pisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.