Brutalnim izgledom baca u trans: U 57. godini postala model za kupaće kostime

KATHLY Jacobs kaže da je važno ne diskriminirati ljude zbog njihove dobi, visine ili izgleda. Ako ikome po tom pitanju treba vjerovati, to je upravo njoj. Naime, Kathly je u svojoj 57. godini postala novi model Sports Illustrated Swimsuita.

Ova ljepotica se nada da će njezino pojavljivanje u poznatom časopisu pomoći promijeniti pogled čitatelja na ljepotu.

"Baš sam zahvalan što su mi dali priliku", kaže Jacobs te dodaje: "Dvije stvari koje ne možete promijeniti na sebi su koliko imate godina i koliko ste visoki."

Kako kaže, jako cijeni rad ovog časopisa koji je postao poznat po promoviranju ljepote različitih oblika ženskog tijela.

"Stalno pokazuju ljudima da postoji više vrsta ljepote", kaže ona.

Prema web stranici Sports Illustrateda, časopis je otkrio Jacobs tijekom nedavnog poziva na otvoreni kasting. No zanimljivo je kako je ova ljepotica prije godinu dana odlučila napustiti loše plaćen posao, a to se pokazalo kao najbolji potez njezinog života. Već je ostvarila neke manekenske suradnje, a ima ponude i za glumačke uloge.

"Pobijedila sam na ovom natjecanju. Mislim, ludo je. Dakle, bilo tko tko misli da je za njega prekasno... Ovdje sam da im kažem da to nije istina. Ovdje sam da im kažem da vjeruju u sebe", istaknula je žena koja je mnogima već postala inspiracija.

Osim nje, naslovnice ovog izdanja Sports Illustrateda krase Olivia Culpo, Jasmine Sanders i Kate Bock.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.