Dečki, možete odmoriti od teretane: Žene preferiraju pivski trbuh, tvrdi istraživanje

Foto: YouTube screenshot

INTERNETSKO istraživanje otkrilo je da većina žena preferira zaobljeniji muško tijelo. Tako je isklesano, mišićavo tijelo, koje se tradicionalno doživljava kao savršeno, palo u drugi plan.

Kako je izvijestio The Guardian, 75 posto ispitanih od 2000 onih koji su sudjelovali u istraživanju koje je proveo Dating.com preferira takozvani "dad body" tip tijela. Odnosno, draži su im malo puniji muškarci s pivskim trbuščićima nego oni koji imaju tijelo kao s naslovnice sportskog časopisa.

No, 15 posto ispitanika priznalo je da vole kada njihovi partneri imaju "Barbie" ili "Ken" tijelo. Odnosno, kada je već na prvi pogled jasno da slobodno vrijeme najradije provode u teretani.

Maria Sullivan, stručnjakinja za spojeve i potpredsjednica Dating.com, rekla je da je istraživanje pokazalo da vrlo fit tijela nisu uvijek idealna za privlačenje partnera, prenosi Indy100.

Sullivan je dodala: "Filmovi i TV emisije obično promoviraju tipove tijela Barbie i Kena, stvarajući ljudima ideju da bi trebali izgledati slično da bi pronašli partnera. Sretni smo što možemo potvrditi da stvarni svijet zapravo ne funkcionira tako. Bez obzira na vaš tip tijela, vaša srodna duša vas čeka".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.