Dildo od plemenitih kristala za savršeno zdravu vaginu

Foto: Instagram

DA DA - dobro ste čuli. 

Svima je dobro poznata zdrava strana kristala i prirodnih minerala od kojih se danas doslovno izrađuje svašta - od nakita do dekora, a odnedavno njegova svrha ima i jednu intimniju stranu.

Tvrtka Chakrubs počela je proizvoditi ženske intimne igračke od 100 posto prirodnih kristala kao što su plemeniti minerali i čisti ametist, a svaki od njih u sebi krije ljekovitost za različite potrebe.

Kako netko nosi kristale oko vrata, oko ruke, kao privjesak, iz spomenute su tvrtke pomislili kako bi bilo dobro ženama ponuditi i igračku koja će ujedno biti skrojena i prema njihovim (zdravstvenim) potrebama. 

Sam naziv Chackrubs već krije u kojem su smjeru razmišljali tvorci ovih zdravih dildoa, pa se tako promoviraju i na svojim službenim web stranicama. "Ovo je dildo koji otvara čakre te ujedno smiruje, odnosno omogućava ženama da tijekom igre lakše očiste svoj um te se tako uspiju bolje koncentrirati na svoje vlastito zadovoljstvo. Njime se nećete samo uspaliti, njime ćete otkriti svoje novo ja i još dugo nakon igre osjećati zadovoljstvo u svom tijelu i svom umu". 

Bez obzira hoćete li postati fan ovakvih igračaka i hoćete li uopće vjerovati u njegove čarobne moći, postoji još jedna caka o kojoj su proizvođači razmišljali. 

S obzirom da dekori od kristala često znaju izgledati vrlo slično baš ovakvim igračkama, ovaj dildo barem uvijek možete ostaviti na polici praveći se da je igri zaista samo - dekor. Sve dok gosti ne odu....

 
  
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.