Ella pokazala kakvo tijelo želi za 60 dana: "To ti ne treba jer si mama"

TRI mjeseca nakon što je rodila drugo dijete carskim rezom, Ella Dvornik je pokrenula fitness izazov koji je mnoge žene i muškarce motivirao da joj se pridruže i pokušaju transformirati vlastito tijelo. Ella je pozvala sve na promjenu prehrane i bavljenje tjelesnom aktivnošću kako bi u roku od 60 dana zajedno napravili promjenu. 

““Kao što znate, prije 3 mjeseca sam rodila carskim rezom svoju drugu djevojčicu i ovaj puta je situacija malo drugačija nego s prvom trudnoćom. Osim što imam puno više toga za srediti, imam i laganu dijastazu trbušnih mišića. Ne pomlađujemo se i što smo starije, teže nam je skidati kile i oblikovati tijelo. Ja sam krenula na treninge i svaki dan ću vam dijeliti što jedem i kakve vježbe radim kod kuće, kao i teretani”, napisala je. 

Ella je otvorila poseban Instagram profil na kojem svakodnevno s drugima razmjenjuje iskustva i metode te otkriva kako napreduje. U samo par sati došla je do impresivnog broja pratitelja, a iz dana u dan sve ih je više

Međutim, među brojnim pozitivnim komentarima našao se i jedan koji je Ella izdvojila. Jedan fan joj je poručio da nema šanse da dođe do cilja u tako kratkom roku.

“Nije ti to potrebno kao prvo jer si majka, a svako vrijeme nosi svoje, sve u svoje vrijeme. A za 58 dana nema šanse, treba tu proliti znoja i znoja i osjetiti glad”, komentirala je osoba njenu fotografiju kojom je usporedila kako izgleda sada i što joj je cilj ostvariti u zadanom roku. Riječ je o njenoj staroj fotografiji, iz perioda prije trudnoće.

Ella mu je odgovorila da je na sve navedeno spremna, ali i da će transformirati tijelo bez gladovanja.

“Štoviše, na dijeti sam koja iziskuje jako puno hrane, dva puta više nego što inače jedem. A znoja ću proliti svakako. Ovo zato što sam majka ne shvaćam nažalost? Što umreš kad postaneš mama”, uzvratila je pa priznala da ju je ovaj komentar samo motivirao da ostvari zacrtano.

“Kad meni netko kaže da neću uspjeti, ja samo dobijem još više motivacije. Uspjeh je najbolja osveta! I niste mrtve jer ste rodile, niti ste osobe koje trebaju biti u kutu i skupljati prašinu. Trebamo biti dobri uzori svojoj djeci i pokazati odlučnost i samokontrolu! Ovakvi komentari više govore o njima nego o nama. Imamo pravo osjećati se dobro u svojoj koži i s 300 kila i s 50 kila jer ljudi vole ljude koji vole sami sebe. A nitko ne voli negativnu energiju”, poručila je Ella i dobila brojne pohvale za svoju reakciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.