Evo zašto je Black Friday idealan za kupnju novih skija!

Foto: Promo

VEĆ dugo razmišljate o kupnji novih skija? Iskoristite najveći dan sniženja u godini i poklonite si najvažniji dio opreme za skijanje po opasno dobrim cijenama!

Već i vrapci na grani znaju da je Crni petak sinonim za najveću šoping-akciju u godini. Tradicionalno se održava četvrtog petka u studenome i označava početak blagdanskih popusta i akcijskih sniženja kojima mnogi ne mogu odoljeti. Čak niti skijaši koji se, zahvaljujući ovoj svjetski poznatoj šopingmaniji, mogu bez puno muke i "udaraca po džepu" opremiti od glave do pete za novu sezonu osvajanja snježnih planina, pogotovo kada su u pitanju skije, za mnoge najskuplji dio opreme za skijanje!

1. Kupite skije koje već dugo želite

Zaljubljenici u skijanje jedva čekaju da snijeg prekrije njihova omiljena skijališta. Kako bi bezbrižno uživali u zavojima i šuškanju snijega pri spuštanju niz padinu, važno im je da na nogama imaju odgovarajuće skije. Kvalitetan par atraktivnog i modernog dizajna vrhunskih sportskih brendova kao što su Atomic, Elan i Fischer mnogim su skijašima tek nedostižan san jer ih "krase" i visoke cijene.

No, zahvaljujući akcijskim sniženjima na Black Friday ove biste sezone mogli krotiti zavoje na tankim, dugim daskama koje već dugo želite. Na vrijeme se informirajte o njihovoj širini i duljini, tvrdoći, torzijskoj stabilnosti te krutosti savijanja. Ujedno razmislite i o novim vezovima koji će odgovarati vašim pancericama. Ne kupujte iz hira, već pažljivo istražite – ovo je jedinstvena prilika da odaberete izvrstan proizvod po povoljnoj cijeni.

2. Uštedite vrijeme i novac

Za oko su vam zapele atraktivne skije, ali se ipak premišljate oko kupnje? Istraživanja su pokazala da snižena cijena nije glavni razlog tomu jer se na Crni petak mogu naći odlični dijelovi skijaške opreme za relativno malo novaca. Ako tome pridodamo i činjenicu da se radi o predmetima koje ćete koristiti godinama – možete samo biti u dobitku.

Osim na novcu, kupnjom skija na Black Friday ćete uštedjeti i na vremenu. Nećete taj dan morati lutati gradom po raznim trgovinama, već se o svojim novim skijama možete informirati na Internetu. Hervis, najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj, na svojem web shopu kroz cijelu godinu nudi brojne modele vrhunskih setova skija za odrasle i djecu, s detaljnim informacijama i tehničkim podacima koji vam uvelike olakšavaju potražnju i pomažu u donošenju konačne odluke.

3. Osvježite svoj skijaški outfit

Zašto ne biste iskoristili sniženja za obnovu ostatka svoje opreme za skijanje? Uz novi model skija savršeno bi odgovarale kvalitetne skijaške cipele, odnosno pancerice, u kojima će vaše noge biti najsigurnije. Mnogi ih smatraju najvažnijim dijelom ski opreme jer najviše utječu na ugodnost skijanja, ali i čuvaju zglobove od iznenadnih trzaja i udaraca.

Crni petak je sjajna prilika i za kupnju kvalitetne skijaške odjeće uz značajne popuste. Vrlo je važno da vam na snježnim planinama bude toplo i ugodno, a to omogućuju skijaške hlače i jakne. Izrađene su od materijala koji je otporan na vodu i vjetar, a moderni krojevi i dizajni istovremenu štite tijelo i pružaju potpunu udobnost na skijalištu.

Krajem studenog pruža se prilika koja se ne može odbiti – šansa da se ugrabi novi komad opreme za skijanje po nevjerojatnim cijenama. Želite li izbjeći gužvu u trgovinama ili ne možete dočekati Black Friday, svratite do Hervisa već danas jer se akcijske cijene na skije i ostalu opremu nude cijele godine.

Sad je pravo vrijeme da ostvarite želju koju ste zaželjeli prošle skijaške sezone. Ne čekajte da padnu prve pahulje, jer najgore što možete učiniti je kupnja skija u žurbi. Pogrešan izbor može vam pokvariti zimovanje, stoga je vrlo važno da se dobro informirate oko modela koji najbolje odgovara vašoj razini i načinu skijanja, ali da vam ujedno ostavlja dovoljno prostora za napredovanje. Iskoristite ovaj svjetski praznik popusta i nabavite onaj par skija s kojima ćete okusiti pravi užitak savladavanja snježnih zavoja!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.