Fit baka (64) objavila fotku u bikiniju i potvrdila da nikad neće biti prestara za to

LESLEY MAXWELL iz Melbournea u Australiji poznata je po svojoj nevjerojatnoj figuri, a u 64. godini i dalje plijeni pažnju široke populacije. Često je zamjenjuju s njenom unukom koja je u 20-ima, a osobito je oduševila ljude posljednjom objavom na Instagramu.

 

Lesley je opsjednuta teretanom i vježba pet puta tjedno kako bi održala svoje trbušne mišiće. Često dijeli s javnosti svoje vježbe, ali i pokazuje tijelo. U jednoj od svojih najnovijih objava na Instagramu, Lesley je pratiteljima jamčila da nikad neće biti prestara da nosi bikini.

Jedna osoba je napisala: "Ti si nevjerojatno prekrasna ljepotica koja ne stari! Savršenstvo u svakom pogledu!"

Netko drugi je dodao: "Zdrava si, seksi, izgledaš nevjerojatno pa sigurno da možeš nositi bikini. Ti si ogromna inspiracija."

Prethodno je otkrila detalje svog fitness režima i rekla da joj obožavatelji mogu poslati poruku ako im zatrebaju savjeti. "Zdravlje i kondicija nisu samo izgled. To je osjećaj... I nema boljeg osjećaja nego imati zdravo, snažno tijelo. Stvar je u tome da nitko drugi zapravo ne može obaviti posao umjesto vas. Čak i ako si im platio da rade za tebe."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.