Fitness mogulica otkrila trikove koji će vam pomoći da imate ravniji trbuh

Foto: Instagram

JESTI manje i kretati se je ključ mršavljenja, ali neki ljudi na putu do cilja se žele koncentrirati na određene problematične dijelove tijela. Mnogi odabiru posebne dijete namijenjene mršavljenju u području trbuha jer je to za većinu najproblematičniji dio tijela. 

Fitness mogulica Lucy Mecklenburgh kaže da je prilično teško raditi na samo jednom dijelu tijela, ali postoje trikovi koji će to olakšati.

“Na nakupljanje sala na trbuhu utječu san i stres. Kod mene to čini određena hrana. Ponekad se borim s nadutosti kada pojedem više povrća nego inače. To nije loše, već samo znak da vam određena hrana ne odgovara”, izjavila je za Express.

Ona smatra da poveći trbuh može biti rezultat nadutosti pa bi u tom slučaju bilo potrebno početi voditi dnevnik prehrane i otkriti koja hrana to potiče.

“Tako ćete bolje upoznati vlastito tijelo. Nećete imati tijelo iz snova ako ste se odlučili posvetiti promjeni na period od mjesec dana. Morate u potpunosti promijeniti životni stil, svaki aspekt života. Različiti planovi vam mogu pomoći da smršavite brzo, ali na zdrav način”, pojašnjava.

Naravno, to ne znači da ćete gladovati što je često slučaj s dijetama.

“Za doručak možete pojesti omlet s povrćem, za ručak losos i šparoge, a za večeru piletinu sa žara uz povrće”, njen je prijedlog koji vrijedi ako vam navedene namirnice ne uzrokuju probleme poput nadutosti.

Također, njoj se učinkovitim za ravniji trbuh pokazao topli čaj od mente koji redovito ispija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.