Glumica otkrila zašto sa 67 izgleda kao da je barem 20 godina mlađa

Foto: Instagram

I UZ to je još i osvanula u Playboyu. Sa 67 godina!

Pričamo o glumici Jane Seymour, poznatoj po seriji "Dr. Quinn, žena vrač" koju smo prije 20 godina obožavali, a ona danas izgleda bolje nego tada. I toga je itekako svjesna.

Tako je za Playboy, za koji je nedavno snimila seriju fotografija, izjavila: "Danas, sa 67 godina, osjećam se znatno više seksi nego kad sam bila mlađa, a sve samo zato što se osjećam jako lijepo u svojoj koži".

Dokaz je to da godine nemaju veze sa zdravim i lijepim tijelom, a osim što je puno toga u glavi i samopouzdanju, naravno da mnogo toga ovisi i o tome kako se brinemo o svom tijelu.

Ona se o njemu savršeno brine već godinama, iako kaže, nikad si nije uskraćivala dobar zalogaj i čašu vina, no danas je svjesnija onoga što je stvarno čini jako zadovoljnom. Zapravo i najzadovoljnijom upravo u ovoj fazi života.

"Kad ste mlađi stalno brinete što će drugi reći o vašem izgledu, pa ste previše opterećeni da biste mogli doista uživati u sebi", izjavila je za Playboy i dodala: "Ja sam došla do faze kad se više nikome ne moram dokazivati. To je osjećaj koji toliko oslobađa."

Naravno, ni sama ne bi mogla nikome zahvaliti nevjerojatan izgled u 7. desetljeću života, osim sebi samoj, pa je otkrila tajne kojih se drži već godinama.

Obožava golf, a već 30 godina vježba pilates

Posljednjih godina Jane često igra golf, a kada ne vježbe udarce ili nema organizirani partiju golfa, tada se uvijek vraća omiljenom pilatesu. 

To je njena rekreacija broj 1 već 30 godina, s time da najradije vježba na pilates spravama.

Snagu obično jača izometričkim (statičnim) vježbama bez puno pokreta.

Plank joj je jedna od omiljenih vježbi s kojom već godinama održava ima istu snagu (i ljepotu) trbušnih mišića.

Ne voli intenzivne vježbe, kaže, zbog operacije leđa koju je prošla prije desetak godina. Zato rijetko kada uzima utege u ruke, iako ponekad zna vježbati samo s malim bučicama.

Trening obično započinje vrućim tušem, potom trči na traci, a zatim radi svoje statične vježbe za snagu ili vježbe na pilates spravama. 

No, iako za svoje godina doista izgleda perfektno, Jane doista ne trenira svaki dan. Smatra da ni ne treba jer njen životni stil također jako dobro podržava njenu liniju.

Uživa u svom vrtu

Kako bi si osigurala dovoljno boravka na svježem zraku, dovoljno gibanja i pregršt zdrave hrane, Jane sadi svoje povrće i vrijeme provodi u vrtu. Kako je uzgaja sama, tako brine i o zdravoj prehrani za koju zna da joj ne donosi samo zdravlje, već i lijepu liniju te mladolik izgled. 

Od vina ne odustaje


"Kakav bi to život bio kad si ponekad ne bi mogli priuštiti čašu vina, pogotovo ako vas je mama, profesionalna sommelierka, već u mladosti naučila sve o čarima finog vina", otkrila je Playboyevim novinarima kao što je i otkrila da nikada ne može odoljeti čaši slatkog kalifornijskog vina.

Probala je botox

U otvorenom razgovoru o sebi priznala je da je jednom probala botox, ali je nakon tog iskustva rekla: "Nikad više! Radije ću biti najbolja ja za svoje godine nego kao mnoge druge kojima se na licu točno kuži što su napravile."

Ljepotu života crpi iz unuka

Jane ima četvero djece i troje unučadi, od kojih crpi snagu i ljepotu života. "Druženje s njima uz puno smijeha čini me potrebitom i mladom", priznala je. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.