Jednom fotografijom pokazala kako se lako može sakriti celulit

Foto: Instagram

ZA CELULIT se kaže da je jedan od najgorih ženinih neprijatelja.

Pasivan život, loša prehrana, nedovoljna hidratacija, cigarete, alkohol, majka priroda... Puno toga utječe na stvaranje celulita na ženskom tijelu, posebno na stražnjici.
 
 
Koliko god to neke žene skrivale, sve ga imamo, a znanstvenici još uvijek nisu pronašli rješenje kako ga se učinkovito riješiti. Vježbanjem i zdravom prehranom svakako ga možete umanjiti, no jednostavno ga ne možete ukloniti zauvijek.
 
 
Mnoge žene se zbog njega srame svojih tijela te osjećaju loše, a ako k tome još pridodamo brojne fotošopirane stražnjice na Instagramu te na naslovnicama časopisa, taj osjećaj mogao bi postati još gori.
 
No, tu postoje i one žene, poput osobne trenerice iz Sydneyja, Sophie Allen, koja je samo jednom fotografijom pokazala koliko je zapravo lako sakriti celulit na fotografijama. Time je oduševila tisuće obožavatelja te dobila isto toliko novih.
 
 
"Želim svima pokazati pravu istinu o savršenim ženskim tijelima i da zapravo sve imamo celulit. On se pojavljuje kad stegnem stražnjicu, a nestaje samo kada malo izbacim svoje bokove. Zato se nemojte nervirati, ako mislite da sve druge žene nemaju celulit, već da ga imate samo vi. Moramo prihvatiti i voljeti svoja tijela kakva jesu i raditi na tome da svaki dan budemo bolji i zdraviji", zaključila je Sophie.
 
Apsolutno se slažemo i to je razlog zašto vas danas razbuđujemo upravo ovim tekstom!
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.