Kako Brad Pitt održava mladolik izgled? Evo što misle stručnjakinje za zdravlje kože

Foto: EPA

IAKO nikad nije progovorio o tome je li se podvrgnuo kozmetičkim zahvatima, Brad Pitt bez sumnje izgleda puno mlađe od svoje stvarne dobi od 59 godina. Prema medicinskoj sestri Nini Prisk, njegov izgled mogao bi biti rezultat zdrave prehrane, hidratacije, zaštite od sunca i spavanja, ali i botoksa i filera.

"Danas postoje brojni proizvodi koji sadrže aktivne sastojke, kao što su vitamin C i antioksidansi, koji podržavaju zdravlje kože. Danas svatko može poduzeti korake kako bi osigurao da mu koža izgleda zdravo. Čak i nekirurški tretmani mogu potaknuti proizvodnju kolagena i poduprijeti kožnu barijeru, dok sastojci poput vitamina C i retinola pomažu smanjiti bore i poboljšati hidrataciju", rekla je Prisk za Express.

Prisk savjetuje ljudima da jedu uravnoteženu hranu, ostanu hidrirani i uvijek nose kremu sa zaštitnim faktorom, čak i ako se ne izlažu direktno suncu.

Pittov izgled komentirala je i estetičarka lica Tara Francis.

"Brad Pitt je oduvijek poznat po svojoj blistavoj koži i svježem izgledu, ali moguće je da se odlučio za suptilne estetske tretmane kako bi ga poboljšao", smatra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.