Kako potrošiti što više kalorija "igrajući se solo"?

Foto: WeHeartIt

MASTURBACIJA je kao i svaka druga aktivnost, što više radite, više se trošite. Mislimo na kalorije, ne da ćete se masturbacijom doslovno "potrošiti". Iako, ako ćemo po žargonu, dobro se potrošiti znači baš to, čak i ako se trošite sami.

To isto znači i za žene i muškarce pa vam je, vjerujemo, jasno da kod masturbacije, isto kao i kod seksa, vrijedi isto pravilo: ako traje dulje i ako je žešće, trošite se više. Zato je i nemoguće izračunati koliko ćete tom divnom, samotnom igrom, potrošiti kalorija, ali su stručnjaci ipak, da zadovolje želju seksualno aktivnih ljudi, odredili da bi neki prosjek mogao biti oko 70 kalorija.



Nije to baš toliko puno te od masturbacije sigurno neće smršavjeti no, ako ćete tijekom dana kombinirati razne aktivnosti, slobodno u kalkulaciju o potrošnji kalorija ubrojite i masturbaciju. Naravno, ako je odradite.

Ako pak želite malo pojačati potrošnju baš od te aktivnosti, onda se držite ovih pravila:

1. Duljina je važna


Zamislite masturbaciju kao trening te se tako i ponašajte. Prvo se lagano zagrijte, a onda si dajte truda da postignete što bolji užitak, radeći to lagano, ali ne onako, kao iz dosade. Pronađite tempo s kojim će vaše srce kucati brže, jer ćete tako postići baš taj potreban efekt potrošnje kalorija. Tako ćete ih potrošiti više nego kad ćete navaliti brzinski i dokrajčiti se prije nego ste počeli.



2. Glasno dahćite


Ako je vjerovati tvrdnjama stručnjaka, glasno dahtanje i ispuštanje "ah", "aaah" i "uuuh" svake dvije sekunde, potrošit ćete isto kalorija kao da ste brzo prehodali čak kilometar i pol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.