Ako imate love, uložite u Swarovski bočicu za vodu, neće vam biti žao

Foto: Instagram

IZGLEDA da Swarovski polako, ali sigurno nalazi svoj put na prilično neočekivanom terenu: u teretani. Ranije ove godine, popularna "kristalna" marka sjedinila se s Nikeom, kad su napravili predivne tenisice s kristalima, a Swarovski se sad vraća novim partnerstvom.

Ovaj put s tvrtkom S'well koja stoji iza popularnih bočica za vodu. Riječ je o skupoj, limitiranoj seriji čija će zarada u cijelosti ići u dobre ruke. Organizaciji Breast Cancer Research Foundation, za Swarovski Waterschool, organizaciju koja uči roditelje i djecu o održivom načinu života te organizaciji RED koja se bori protiv side. 

Iako im je cijena prilično paprena, na tržište će pustiti samo 6 različitih bočica pa ako imate love, želite imati najbolju bočicu za vodu u zemlji, a sve bi to zapravo napravili radi velikog srca, onda vam nećete biti teško iskeširati 1.500 dolara.


Riječ je o bočicama limitirane Brilliance Collection, a prve bočice, s 6.000 pink kristala, puštene su u prodaju 1. listopada.

1. studenog pustit će još tri različite bočice, a početkom prosinca i prestale dvije.

No, ako niste baš toliko velikog sr.., ups, novčanika, možete se odlučiti za jeftinije bočice Radiance Collection-a, s poklopcima obloženima Swarovski kristalima, za 150 dolara ili one bez kristala, iz klasične S'well ponude.

Bočice su lagane, 24 sata drže tekućinu hladnom te oko 12 sati toplom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.