Lady Gaga otkrila što radi prije i poslije nastupa, prilično je čudno

PJEVAČICI Lady Gagi nije strano pojaviti se na crvenom tepihu u donjem rublju, a drugi se ne bune na taj prizor jer je u prilično dobroj formi. Dok mnogi uzdišu za njenim tijelom, ona naporno radi kako bi mogla pokazati liniju iz snova. 

Trenutno se nalazi u Las Vegasu pa je otkrila da prije showa pliva u bazenu i tako zagrijava tijelo za intenzivne nastupe.

"Gaga Phelps", napisala je i našalila se aludirajući na višestrukog rekordera, svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika Michaela Phelpsa.

Jednako kao što je važno tijelo zagrijati, treba ga i dobro rashladiti kako se mišići ne bi upalili, a Gaga je to doslovno shvatila i legla u kadu punu leda.

"Ledena kupka pet do deset minuta, vruća 20, a onda kompresijsko odijelo s ledenim džepovima na 20 minuta", podijelila je tajnu svoje rutine. 

Pokazala je i da vježba pilates uz nadzor trenerice pa ne treba čudi što se može pohvaliti vretenastim mišićima. 

"Kad god stigne, vježba jogu. Svjesna je njenih dobrobiti za mentalno i tjelesno zdravlje, a i voli boraviti na otvorenom pa je spojila ugodno s korisnim", izjavio je nedavno izvor blizak slavnoj pjevačici za Us Weekly.

Sudeći prema formi, pronašla je recept za uspjeh.

Pročitajte više