Leighton Meester ima neobičan hobi: Kad vježba, ne osjeća se kao da to čini

Foto: Instagram

GLUMICA Leighton Meester odabrala je oblik tjelovježbe potpuno suprotan onom za koji bi se odlučila Blair Waldorf koju je utjelovila u teen seriji "Gossip Girl". Ova glumica je zaljubljenica u surfanje i to je jedini oblik tjelovježbe koji prakticira.

"Možda ponekad planinarim ili posjetim teretanu, ali jedino čime sam se redovito bavila posljednjih šest mjeseci je surfanje", otkrila je za časopis Shape čiju naslovnicu novog broja krasi upravo njeno lice.

Jedan od razloga zbog kojih voli ovaj vodeni sport je što joj omogućuje mentalni odmor.

"U oceanu se osjećam povezano s prirodom. Ne mogu koristiti mobitel, ne moram nikoga slušati", pojasnila je, a potom dodala da je drugi razlog taj što se uopće ne osjeća kao da vježba.

"Koristim core i sve mišiće u tijelu, fokusirana sam na dasku i valove, a istovremeno meditiram. Surfanje je duhovno iskustvo zbog kojeg zaboravljam na tjelesni učinak koji ima. I ne shvaćate da jačate srce i pluća, a to je golema prednost", kazala je.

Ako ste potpuni početnik, u sat vremena surfanja možete sagorjeti oko 208 kalorija. Istovremeno ćete aktivirati gotovo sve mišiće u tijelu, a posebno će profitirati vaša ramena, leđa, core i noge.

"Kad vježbam, ne želim se samo umoriti, izgraditi mišiće ili sagorjeti kalorije. Osjećam se bolje, zabavljam i usavršavam novu vještinu, a to me ispunjuje", zaključila je Meester.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.