Manekenka otkantala norme te se konačno zdravo udebljala - kako vam se više sviđa?

Foto: Instagram  

REKLA je fuck off svima i udebljala se!  

Tako je još jedna manekenka odlučila slaviti prirodnu ljepotu tijela i konačno stati na kraj izgladnjivanju i nebuloznim dnevnim obrocima od kojih 500-injak kalorija koliko joj je nekada bilo dozvoljeno unijeti u svoj organizam.  

Nikada više! - rekla je i podigla buru manekenka Liza Golden-Bhojwani, a iako je to učinila isključivo zbog sebe nada se da će ovaj njen potez uskoro primijeniti i druge djevojke - sve kako bi se konačno počela slaviti ljepota prirodnog tijela, prirodnih oblina i normalne kilaže. 

Jer ove manekenske, to zaista nije prirodno niti tako lako dokučivo.  

Svoju priču Liza je nedavno pustila na svom Instagram profilu gdje je potanko objasnila ne samo što se to sve događa u modnom svijetu, koliko toga se moraju odreći te mlade žene, a da ni onda ne bi "zadovoljavale" i kada je jednu večer na koncu shvatila da više o ničemu drugom ne razmišlja samo o hrani za kojom žudi - rekla je dosta. 

"Ispočetka se moji novi kilogrami nisu toliko primjećivali, ali moja sloboda stigla je na naplatu - sve sam manje ugovora potpisivala, ali sam zato postajala sretnija u svojoj koži.   

Jednostavno - nisam ni marila. Bilo mi je važnije da se ja osjećam dobro, već mi je bilo zlo od tolikog odricanja i napornog rada, a ne možete ni vježbati koliko ste gladni. I još vam na kraju uvijek ima netko tko će vam reći da ne zadovoljavati. To je ono na čemu modna industrija još uvijek živi, ali - živimo u 2017. godini! Zar zaista još uvijek moramo toliko patiti radi ljepote?"

A kako su je prestali pozivati na velike revije tako je sve više kužila da joj je jednostavno svejedno. Doslovno je svakim danom postajala mrvicu deblja i mrvicu sretnija, ali sada opet hoda pistama. Ne izgladnjuje se više, naravno, shvatila je odavno da se ne isplati boriti protiv vlastitog tijela, a shvatili su to i agenti koju su je odlučili angažirati upravo zbog njene prirodne ljepote.  

Danas Liza jede što želi, naravno, pazi da ne pretjeruje i da se hrani zdravo. I vježba - pet dana u tjednu, ali ne toliko radi linije koliko radi zdravlja. 

I svima poručuje - ja možda ipak nisam rođena da krasim velike naslovnice modnih časopisa. Možda sam stvorena baš za promociju prirodne ljepote, a možda je moja svrha upravo ispunjena - da pokušam i da sada drugima poručim - budite ono što jeste. Ne borite se protiv sebe."  

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.