Minea je skinula 23 kilograma: "Najteže mi je bilo odreći se slatkiša"

RENATA Končić Minea izgleda bolje nego ikad. Pjevačica i voditeljica prije tri godine odustala je od privremenih dijeta i okrenula se usvajanju zdravih životnih navika. To je rezultiralo gubitkom 23 kilograma.

"Tijekom prva dva mjeseca mislila sam da ću umrijeti od muke. Bilo je teških dana, kad mi je došlo da odustanem, no imala sam cilj", izjavila je za Gloriju.

Slatkiši su joj, priznaje, bili najveći porok. Zamijenila ih je voćem.

"Znam da i u voću ima šećera, ali nisam se time zamarala. Samo sam se željela skinuti sa slatkog. Kad god bi mi došla kriza, posegnula bih za voćem. Ujutro bih jela bananu, a tijekom dana mandarine. U sedam-osam mjeseci sam skinula deset kilograma. Nitko to nije primijetio dok jednog dana u siječnju na posao nisam došla u uskim trapericama - tada su krenuli komplimenti koji su me podigli", prisjetila se.

Zbog toga joj je poraslo samopouzdanje i shvatila je da se promjena isplatila.

"Uz podršku i ohrabrenje, u dvije godine skinula sam 23 kilograma. Došla sam do 60 kilograma i gotovo tri godine održavam tu kilažu. Borba je, ali s vremenom postane stil života. Sada imam više manjih obroka, jedem salate, juhe, kuhano povrće, kombinacije s piletinom, puretinom i ribom, nemasne sireve... Ako jedan dan i pojedem pizzu, idućih dana ću pripaziti. Treba balansirati s kalorijama", dodaje.

Osim što je promijenila prehranu, Minea dva puta tjedno trenira SpeedFit, 20-minutni EMS trening koji se održava u grupama s dva sudionika.

"Vježbe za cijelo tijelo izvode se u posebnom odijelu. Ono je povezano s uređajem za elektrostimulaciju, što dovodi do veće kontrakcije i stimulacije mišića, a time i do boljih i bržih rezultata", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.