Muškarci probali simulator menstrualnih grčeva: Što da radim, treba li tako boljeti?

KOLIKO bi svijet bio drukčiji kad bi muškarci mogli rađati? Premda nikad nećemo doznati odgovor na to pitanje, nekoliko se hrabrih muškaraca odlučilo podvrgnuti testu da bi ustanovili kako se žena osjeća dok ima mjesečnicu. Video je smiješan, ali i poučan, a sa svojih više od 1.4 milijuna pregleda na TikToku postao je viralan.

Simulatori mjesečnice u biti su isti kao i simulatori trudova. Zovu se strojevi za transkutanu električnu živčanu stimulaciju (TENS) koji su dizajnirani za ublažavanje boli. Ali kad se pojačaju, mogu prouzrokovati intenzivnu, iscrpljujuću nelagodu.

@benztraphouse The boys tried a period simulator #fyp #foryou #foryoupage #funny #periodcramps #periodsimulator #viral ♬ original sound - Benz Trap House

Grupa je zauzela znanstveni pristup eksperimentu sa ženom koja je bila kontrolni subjekt. Na početku videa, ona pričvršćuje simulator na područje svojih jajnika i pojačava ga na deset, najvišu postavku. Svi prisutni su impresionirani jer žena ne pokazuje nikakve znakove nelagode.

Muškarci nisu tako dobro prošli

Kada je prvi muškarac isprobao simulator mjesečnice, bio je šokiran nelagodom. "Zar bi trebalo tako boljeti?" upitao je idući, prije nego što je prasnuo u nervozan smijeh. Treći je rekao da je osjećao bol sve do čašica koljena.

U jednom dijelu videa može se vidjeti kako je simulator spojen istodobno na muškarca i ženu. Dok je uređaj uključen, na muškarcu se vidi da trpi jaku bol, a žena stoji mirno, tvrdeći da osjećaj koji joj uređaj stvara nije uopće tako strašan kao pravi menstrualni grčevi. "Da, grčevi me bole i gore od ovoga", dodala je.

Žene su u komentarima pokazale koliko im znači ovaj video

"Osjećaš li to u leđima, dečko? Svaki mjesec, prijatelju", napisala je žena po imenu Crystal.

Jedan od najpopularnijih komentara bio je od Candyce, koja je napisala: "Uvjerena sam da kad bi muškarci mogli zatrudnjeti, imali bi klinike za pobačaje na svakom uglu i plaćeni porodiljni dopust tijekom cijele trudnoće."

Netko je istaknuo da žene moraju proći kroz cijeli dan trpeći te bolove i to bez pauze. "Kad je rekao 'Boli me, što da radim?' Odeš na posao, pospremiš kuću i ideš dalje", napisala je jedna pratiteljica.

Druga je napisala: "Dodajmo glavobolje. I mjesečnicu. I nadutost. I osjećaj da gubiš krv. I mučninu.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.