Najbolje od rutine Ariane Grande: Ovo mogu raditi svi

Foto: Instagram

NEMA ništa od drastičnog odricanja i trošenja zadnjeg atoma snage na vježbu da bi ste izgledali i osjećali se dobro u svojoj koži. To dobro zna i Ariana Grande, 24-godišnja pjevačica čijoj se besprijekornoj liniji divimo.

Kako je održava, čime se hrani, koliko puta dnevno vježba, ima li osobne trenere i nutricioniste? Zanima nas sve, a ona o tome pričamo otvoreno.

Njen je trener poznati trener slavnih, Harley Pasternak, koji brine o tijelima prelijepe Megan Fox i Lady Gage, a kako tvrdi Ariana: "Čovjek je doslovno opsjednut koracima." Ali ju je zato uspio podučiti zašto su mali koraci važni i kako pomalo steći dobru fit rutinu. Ona ju je stekla, ali i dalje najčešće brine o "koracima". I to onima koje mogu savladati baš svi. U tome i jest draž njene rutine.

12.000 koraka dnevno

Čini li vam se to puno? Ma ne, kaže Ariana, nimalo. Jedan dan krenete u dugu šetnju, drugi dan plešete u koracima ili odgledate cijelu epizodu serije dok lagano hodate po traci. 

Koraci prema zdravim navikama

Kad vam se jednom u glavi slože svi oni dnevni "koraci" koje bi trebali činiti za svoje zdravlje, tad je lako hodati njihovim tempom. Zna se što se ujutro čini prvo, isto kao što se zna kako se prema svom tijelu treba ponašati tijekom dana, a posebno uvečer. Zdrava rutina spavanja također spada u važne korake koje moramo činiti za naše zdravlje i lijepu liniju. Kad jednom rutinski krenemo tim stopama, shvatimo koliko je sve samo stvar dobre navike.

Dok neki broje kalorije, drugi se opet oslanjaju na "korake"

Kako je uravnotežene prehrana najbolja prehrana i tu možemo primijeniti sustav koraka - zadovoljite ih sve i imat ćete obrok koji će vas zadovoljiti psihički i fizički. Ponekad će to biti nešto potpuno zdravo, ponekad ćete pojesti malo više zabranjenih namirnica, katkad samo njih, ali ako ćete tijekom dana ipak težiti tome da zadovoljite korake pravilne prehrane, opet ćete znati da ste učinili baš ono što vam treba.

Što je s vježbom?

Ako ste do sada primijetili da se Ariana doista ne razmeće teškim vježbama i savjetima, to je zato što ih uglavnom ni ne radi. Trener Harley često joj zada samo jednu vježbu. Primjerice u šest serija s po 20 ponavljanja. Ponekad je to kombinacija dvije vježbe, a ponekad ništa. "Ponekad zagrijavanje samo nastavimo laganim trčanjem. I to je to", ispričao je na jednom Reebokovom skupu njen trener. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.