Najveće transformacije slavnih u 2020.: Ove dvije dame skupa su skinule 75 kilograma

Foto: Instagram

SVAKA godina donosi neke transformacije slavnih koje zadive svijet. Poznate osobe okreću se zdravijim navikama kako bi tijelo dovele u formu, a u 2020. to je pošlo za rukom pjevačici Adele i glumici Rebel Wilson. Njih dvije zajedno su skinule vrtoglavih 75 kilograma.

Adele

Pjevačica je 2019. objavila da se razvodi od Simona Koneckog. Zbog ljubavnog brodoloma je odlučila smršavjeti i za početak skinula sedam kilograma. 

To joj je bila motivacija da bude još upornija pa je, osim što je počela vježbati, napravila i promjenu prehrane. Okrenula se Sirtfood dijeti čija je poanta konzumirati hranu koja potiče nastajanje enzima koji se nazivaju sirtuini

Mnogi ljudi tvrde da obožavaju ovu dijetu, koja traje tri tjedna, jer su dozvoljene namirnice poput vina i čokolade. 

Adele je ukupno skinula 45 kilograma.

Rebel Wilson

Svake godine glumica Rebel Wilson si zada određeni cilj. U 2020. odlučila je poraditi na svom zdravlju. 

Naime, prije je jela oko 3000 kalorija dnevno te je nagomilala 105 kilograma. 

"Mislim da mi je najveći problem bio emocionalno jedenje i stres. Globalna popularnost je vrlo stresna, a ja sam se s time nosila jedući krafne", izjavila je.

Odlučila je isprobati metodu Mayr koja uključuje žvakanje svakog zalogaja 40 puta. Također, vrlo je aktivna i kombinira boks, planinarenje, vježbe s teškom užadi i uspinjanje stubama te hodanje. Nedavno je objavila da je ostvarila svoj cilj i skinula 30 kilograma pa sada ima 75

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.