Nakon smrti kraljice objavili plan treninga pa ih napali za nepoštivanje monarha

Foto: Shutterstock

CROSSFIT klub iz Velike Britanije našao se na udaru kritika zbog "nepoštivanja smrti kraljice Elizabete II." Naime, samo dan nakon njezine smrti, na Instagram profilu CrossFit UK objavili su plan treninga, za koji su naveli da je osmišljen za platinasti jubilej, ali su ga ponovno odlučili podijeliti nakon smrti Elizabete II.

Prema objavi, plan treninga uključuje 70 iskoraka u skoku "jer je toliko godina vladala", kao i 96 duplih iskoraka "jer je u toj dobi umrla".

"Čini nam se prikladnim da ovim treningom proslavimo život Njezinog Veličanstva", napisali su u opisu.

Trening uključuje i dva ponavljanja ruskog zgiba koji je potrebno izvesti kroz šest rundi. 2.6.1952. Elizabeta II. naslijedila je prijestolje, a 6.2.1953. je službeno okrunjena. Potrebno je napraviti i šest rundi 25 bacanja medicinske lopte, jer je Elizabeta II. imala 25 godina kad je postala kraljica. Slijedi minuta odmora njoj u čast, a sve završava s vježbama na gimnastičkim karikama i s 39 nabačaja medicinke u zid jer je Elizabeta II. bila 39. suverena okrunjena u Westminsterskoj opatiji.

"Počivajte u miru, gospođo. Hvala vam", dodali su. Nakon brojnih kritika javnosti da je riječ o neslanoj šali, objava je obrisana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.