Napravite vlastitu kućnu teretanu kupujući na Oglasima za sitnu lovu

Foto: Index Oglasi

SIGURNO znate barem jednu osobu, ili ste možda baš vi ta osoba, koja uvijek ima neku izliku za neodlazak u teretanu. Ljeti je prevruće, zimi je hladno, kiša ili snijeg. Teretana se nalazi predaleko, nije dovoljno opremljena ili je takva gužva da uvijek treba čekati red za odraditi vježbu. Preskupa je, a i na sam put se izgubi previše vremena. Glazba u teretani je loša, osoblje nije dovoljno ljubazno, a i higijena ostalih članova fitness centra definitvno nije na zadovoljavajućoj razini.

Moramo priznati da neke od izlika zaista imaju smisla i zato smo došli do savršenog rješenja. Pretražili smo Index Oglase i odlučili izdvojiti one oglase koji bi bili idealni za stvaranje vlastite kućne teretane. Čak i ako niste tip koji se ponekad žali na već navedene probleme iz gradskih teretana možda jednostavno volite trenirati sami i u miru.

Vodili smo se time da kućna teretana pokrije sve zahtjeve prosječnog treninga te da omjer cijene i kvalitete bude što optimalniji.

Utezi sa šipkama (http://www.index.hr/oglasi/utezi-sa-sipkama/oid/367204)

Ovaj oglašivač za 1300 kuna prodaje veliku olimpijsku šipku, z šipku te dvije jednoručne šipke s pločama od 1 kg, 2.5 kg, 5 kg, 10 kg i 15 kg. Ovaj oglas je osnova za sve jer nam omogućava izvođenje velikog broja vježbi. Sa slobodnim utezima možemo biti kreativni i napraviti bezbroj različitih treninga, a olimpijska šipka omogućava nam izvođenje osnovnih vježbi kao što su bench press, čučanj i mrtvo dizanje. Za navedene vježbe trebati će nam još neki dodaci pa krenimo dalje.

Bench klupa (http://www.index.hr/oglasi/bench-klupa/oid/449528)

Za ovu klupu potrebo je izdvojiti 550 kuna. Ima tri  nivoa nagiba što nam daje opciju treniranja običnog, ali i kosog bench pressa. Kupljena je za kućnu uporabu, ali nije nikad korištena i samim time je potpuno ispravna i očuvana. Definitivno je obvezna u svakoj teretani.

Stalak za čučanj (http://www.index.hr/oglasi/powerline-podesivi-stalci-za-cucanj-bench/oid/404254)

Profi stalci za čučanj (i bench) doći će vas 1500 kuna, ali nužni su u svakoj pravoj teretani. Nosivost im je 300 kg, maksimalna visina 152 cm, minimalna 94 cm, a debljina stijenke iznosi 2.5 mm.

Home Gym Capriolo KH-385 (http://www.index.hr/oglasi/home-gym-capriolo-kh-385/oid/546409)

Ovo je idealna sprava za sve kućne teretane jer pokriva gotovo sve mišićne skupine gornjeg dijela tijela. Samo na njoj možete odraditi jedan dobar trening! Vlasnik tvrdi da je sprava praktički nova i da je jako malo korištena, a osim 2300 kn odgovaraju mu i razne zamjene.

Sprava za trbušnjake (http://www.index.hr/oglasi/fitnes-sprava-za-trbusnjake/oid/538726)

Ova multifunkcionalna sprava pokriva još ruke i noge, ali ono glavno za što je namijenjena su trbušnjaci. Cijena iznosi 300 kuna.

Šipka za zgibove (http://www.index.hr/oglasi/sipka-za-zgibove-vratilo-sa-vezicama-gumama-za-ruke/oid/426670)

Ova nova, još nekorištena, šipka za zgibove prodaje se za povoljnih 159 kuna. Super je za treniranje mišića leđa, ruku i trbuha te ima i dodatne vezice za kombinacije treniranja ruku i prsa. Postavljanje i skidanje su jednostavni.

Orbitrek (http://www.index.hr/oglasi/orbitrek/oid/450889)

Nismo zaboravili ni na cardio. Cijena ovog orbitreka je 1000 kuna, a on mjeri distancu, brzinu, kalorije, vrijeme i puls. Može se podesiti vrijeme i datum te težina okretaja.

Za cijelu kućnu teretanu potrebno je izdvojiti oko sedam tisuća kuna. Osim svih očitih prednosti koje posjedovanje teretane u vlastitom domu ima, dugoročno gledajući ćete zasigurno i uštedjeti. Da bi se moglo kvalitetno trenirati i kod kuće ne treba imati previše novca, dovoljno je imati malo volje i pretražiti koje sprave imamo u ponudi na Index Oglasima.  

INDEX OGLASI – jedini besplatan i najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj!

INDEX OGLASI, potpuno besplatni mali oglasnik pokrenut je prije nešto više od godinu dana. Osim preglednog, brzog i jednostavnog sučelja, posebnost ovoga oglasnika jest da se u njemu objavljivanje oglasa ne naplaćuje niti u jednoj kategoriji, čak ni u kategoriji Auto-moto te kategoriji Nekretnine.

Na Index Oglasima u ovom trenutku možete pronaći više od 45.000 stanova, više od 23.500 kuća te preko 20.000 automobila. Registrirano je više od 70.000 korisnika, a Facebook stranicu prati preko 131.000 ljudi!

Korisnici Index Oglasa kao glavni adut ističu činjenicu da je predaja oglasa u svim kategorijama potpuno besplatna, čak i kod prodaje stanova i automobila. Velik broj oglasa već u prvom danu pregleda više od 10.000 ljudi, dok pojedini oglasi skupe i preko 100.000 pregleda.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi

 

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.