Od kombinacije ovih dvaju sastojaka izgledat ćete ljepše, mlađe i zdravije

Foto: WeHeartIt

LOŠ ten, umor, podočnjaci, suha kosa, glavobolje, osjećaj težine i nadutosti, simptomi bolesti... sve su to znakovi kojima nam tijelo javlja da je dosta.

Dosta loše hrane, loših navika i svakako dosta toksina koje ste unijeli u sebe tijekom posljednjih mjeseci.

Zato je čovjeku, kao i automobilu, potreban redovni servis, što u našem slučaju znači redovno čišćenje jetre jer ako se za nju pobrinemo kako treba, imamo znatno veće šanse izgledati bolje, osjećati se bolje i definitivno biti zdraviji.

Jetra je organ koji nam služi za skladištenje hranjivih tvari i otklanjanje štetnih pa nam je stoga jako važna za cjelokupno zdravlje.

Zato joj je s vremena na vrijeme potrebna pojačana njega, s kojom ćete je pročistiti, a stručnjaci kažu kako nema bolje od jutarnje kombinacije maslinova ulja i svježe cijeđenog soka od limuna.



Svako jutro na prazan želudac popijte žlicu ulja, pomiješanu sa žlicom limunova soka jer će vam to pomoći da uklonite višak slobodnih radikala te tako izbacite i neutralizirate toksine, a i bolje štititi zdrave stanice.

Prve znakove čišćenja jetre ovim "eliksirom" vidjet ćete vrlo brzo, na sjajnijoj i zdravijoj koži, osjećat ćete se poletnije, a sve zahvaljujući "kozmetičkom tretmanu čišćenja organizma" koji je svima nama potreban nekoliko puta godišnje.

Kad primijetite da su toksini polako napustili vaše tijelo, maslinovo ulje ostavite za kuhanje, a limun slobodno nastavite koristiti svako jutro, za brži metabolizam i zdraviji početak dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.