Ovako se anđelica Alessandra Ambrosio priprema za revije

Foto: Instagram 

I ONA je, kao brojne holivudske dame, zaluđena jednom poznatom trenericom i njenom fitness "metodom". 

Shakira, J.Lo, Gwyneth Paltrow i mnoge druge zvijezde najviše vjeruju trenerici Tracy Anderson, a njen veliki fan postala je i slavna anđelica Alessandra Ambrosio.  

"Njeni su treninzi jako kvalitetni, ali lagani, jer su kombinacija plesnih koraka s ne pretjerano intenzivnim vježbama, što mi omogućava zadržati visoku formu i održati vitku, ženstvenu liniju. I uvijek mi ostane još dovoljno snage da se posvetim sportovima i aktivnostima na otvorenom, koje obožavam", ispričala je nedavno prelijepa Alessandra koja trenira gotovo svaki dan, iako to uopće ne smatra nekom velikom obavezom i pravim treninzima.  

Zato što svakodnevno uživa svom tijelu podariti neku vrstu aktivnosti. Ponekad je to joga, nekad zaigra odbojku, povede djecu na plivanje.... Zapravo, sve što se može raditi vani, njoj je odlično te s takvim režimom života često ni treba zapeti malo više, prije revije.  

Tada se obično posveti tek nešto strožoj prehrani, što znači da se malo više fokusira na dovoljan unos proteina, voća i povrća. 

"Kad živite zdravo, kad u tome uživate, znate tko ste, što ste, što se od vas očekuje, tad stvarno nije problem održati liniju ni dobru fizičku formu. To je onda život kojeg živite svaki dan, s užitkom, bez ikakvog odricanja, čak i prije velike revije", izjavila je i time zapravo pobila brojne negativne komentare da se manekenke, a posebno "krema među modelima" kao što su Viktorijine anđelice, hrane samo zrnjem i niskokaloričnim salatama. 

Alessandra je trenutno u "takvom svom režimu", a prvi veliki nastup čeka je 28. studenog, na Victoria's Secret Fashion Showu u Shanghaiu, gdje će još jednom pokazati kako zdrava životna rutina utječe na njenu savršenu figuru. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz celebrity inspiracije, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: celebrity inspiracije. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.