Poznata pjevačica kune se u ovu vježbu za čvrstu stražnjicu

Foto: Instagram

NA listama pjesama koje motiviraju za trening često se nalaze hitovi “1, 2 Step”, “Work”, “Body Party” i “Level Up” pa ne čudi da je njihova autorica u zavidnoj formi. 

Ciara ima ubojite plesne korake, ali i trbuh te stražnjicu. Sve je to rezultat sati i sati provedenih u teretani, a za portal InStyle je otkrila kako izgleda njena fitness rutina.

“Svaki dan s trenerom Deckerom Davisom odradim jednosatni kružni trening koji se sastoji od kardio vježbi i pliometrije, a uključuje i razne vježbe s utezima. Cilja na sve mišiće i ubrzava moj srčani puls pa tako održavam snagu kardiovaskularnog sustava tijekom nastupa”, rekla je. 

Najviše je fokusirana na gluteus i jednu vježbu smatra posebno učinkovitom za taj dio tijela.

“To su čučnjevi iz skoka s utezima, a onda i bez njih. Oni su doista učinkoviti za mišiće”, pojasnila je.

Jedan dan u tjednu odmara jer smatra da je važno dati tijelu mogućnost da predahne. U te dane odradi samo istezanje, a ponekad i kratki kardio trening koji smatra zabavnim.

“Volim voziti bicikl. To mi je pomoglo da se riješim kilograma nakupljenih u trudnoći”, ističe. 

Ciara ne prati nove trendove u fitness industriji te se drži tradicionalnih stvari. Fitness rutinu često mijenja jer joj brzi dosadi raditi iste vježbe iznova.

“Ako imate vremena, eksperimentirajte. To je ponekad zabavno. Meni je i ovako naporno jer puno radim, a i mama sam”, zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.