Poznati snagator skoro zaplakao zbog snažne masaže. Video postao viralan

Foto: Instagram

VRSTA treninga koja je potrebna za sudjelovanje u natjecanjima na kojima se suočavaju najsnažniji ljudi na svijetu je naporna i definitivno nije za one slaboga srca. No ispada da i proces oporavka koji slijedi nakon treninga i natjecanja može biti jednako brutalan sam po sebi. 

Eddie Hall, bivši pobjednik natjecanja World Strongest Man, upravo je objavio video na YouTubeu na kojem je prikazana fizioterapija kroz koju prolazi kako bi brinuo za zdravlje svojih mišića. Zbog medicinsko-sportske masaže dubokog tkiva Hall je zamalo zaplakao, a video je u samo nekoliko dana postao viralan.

Dosad ga je pogledalo više od 260 tisuća ljudi, a prikupio je i više od 600 komentara njegovih pratitelja na društvenim mrežama.

Kako je njegova fizioterapeutkinja objasnila, ovakve masaže "omogućuju bolji protok krvi kroz mišiće", ali ni to nije utješilo poznatog snagatora.

"Grozno je. Mislim da bih radije dobio šakom u guzicu nego to. Jednostavno je grozno", opisao je Eddie te zaključio kako je mislio da tretman nikada neće završiti.

Ako i vas zanima kako izgleda oporavak snagatora od treninga i nastupa, pogledajte video:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.