Selena Gomez doživjela napad panike uoči važnog nastupa

NAKON dvije godine pauze Selena Gomez je trebala uživo nastupiti na dodjeli nagrada AMA (American Music Awards), no prije nastupa je doživjela napad panike, otkrio je izvor blizak pjevačici, prenosi portal People.

"Definitivno je imala napad panike. Bila je nervozna. Dvije godine nije bila na pozornici i sada je trebala otpjevati najvažniju pjesmu u svojoj karijeri. Stvarno je htjela izvesti to najbolje što je mogla", rekao je izvor.

Pjevačicu je napad panike navodno pogodio trenutak prije izlaska na pozornicu. Zbog toga je njen nastup mnoge začudio, ali obožavatelji joj nisu zamjerili, zbog čega im je kasnije na društvenim mrežama zahvalila.

"Dobar je osjećaj vratiti se. Hvala mom cijelom timu i obožavateljima koji su cijelo vrijeme uz mene. Ovo je sve zbog vas i za vas. Uzbuđena sam zbog ovog poglavlja", napisala je ispod fotografije.

Selena boluje od lupusa, kronične autoimune bolesti pri kojoj imunološki sustav ne prepoznaje razliku između stranog sadržaja te vlastitih stanica i tkiva i stvara antitijela koja napadaju sama sebe, zbog čega je, kako je otkrila, podvrgnuta operaciji transplantacije bubrega te je uzela dvogodišnju pauzu kako bi se usredotočila na zdravlje.

No, na glazbenu scenu se vratila u punom sjaju s punom podrškom obožavatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.