Slavna glumica pokazala isklesano tijelo u bijelom kupaćem: "Ti si čudo prirode"

Foto: Instagram

SLAVNA holivudska glumica Eva Longoria na Instagramu je objavila fotografiju svog isklesanog tijela na kojem bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe dame. 

44-godišnja zvijezda Kućanica senzacionalnu je figuru i preplanuli ten dodatno naglasila odjenuvši bijeli kupaći kostim.

"Savršeno tijelo, ali baš savršeno", napisao je jedan od pratitelja. 

"Kakva zgodna mama! Eva, ti si čudo prirode", poručio joj je obožavatelj.

"Majčinstvo ti tako dobro stoji", dodao je treći. 

Eva je u lipnju prošle godine rodila sinčića Santiaga, a nakon njegovog rođenja mnogi su je prozivali zbog viška kilograma.

"Prvih šest mjeseci nisam ni pomišljala na vježbanje, samo sam uživala u bebi i majčinstvu. Nije me bilo briga što će drugi misliti. Dala sam vremena svome tijelu da se oporavi od svega i nije mi žao", izjavila je lijepa glumica još krajem prošle godine. 

Vatrena Latinoamerikanka nedavno se požalila i da mame u Hollywoodu ne dobivaju ''seksi uloge'' te da se moraju puno truditi kako bi nakon porođaja došle u formu i dobile bilo koju ulogu.

"Mislim da se nešto mora učiniti po pitanju toga u Hollywoodu. Teško se vratiti na posao nakon porođaja, a posebno je teško dojiti. Ne dobivamo više ni seksi uloge. Moramo uzimati slobodne dane kako bismo se dovele u formu", poručila je. 

No sudeći prema njenoj sadašnjoj figuri, sigurni smo da će joj uskoro biti ponuđena neka uloga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.