Slavni glazbenik u 56. godini pokazao isklesan torzo i najavio transformaciju

DR. DRE je odlučio (p)ostati fit do ljeta. Pridruživši se slavnim osobama poput Marlona Wayansa i Anthonyja Andersona, Dre je sa svojih 5.6 milijuna pratitelja na Instagramu podijelio da se pridružio fitness izazovu Willa Smitha te da planira potpunu transformaciju.

"Ovo je moje covid-tijelo", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s podignutom majicom, zbog čega se njegov torzo našao u prvom planu.

Fotografija je nastala u teretani pa se čini kako je slavni glazbenik ozbiljno shvatio ovaj izazov. Ipak, mnogi obožavatelji su primijetili da se ovaj 56-godišnjak već sada može pohvaliti isklesanim tijelom te da ima "prilično dobar start u svojoj transformaciji".

Ubrzo se javio i Will Smith, koji se našalio kako Dreovo "covid-tijelo" izgleda bolje nego njegovo tijelo kada je u najboljoj formi.

Odluka da dodatno poradi na svom izgledu, ali i zdravlju, još je impresivnija s obzirom na Dreove nedavne zdravstvene probleme. Naime, početkom godine je završio u bolnici zbog aneurizme mozga, ali čini se da se sada potpuno oporavio.

Pročitajte više