Što uopće znači fraza "svi builderi će se smežurati kada ostare"

Foto: Facebook

VJERUJETE li u ovu konstataciju uopće i nije bitno.

Ovim putem nećemo se osvrtati na "što bi bilo kada bi bilo", već ćemo se osvrnuti na sve vas koji ste barem jednom pomislili na navedenu konstataciju, ili je čak i naglas izgovorili.

Ne mislimo doslovno, pod navedenom konstatacijom podrazumijevamo varijacije na temu poput " Ovaj će nabildanko za koju godinu izgledati kao starac; Pitanje je koliko će ovaj bodybuilder živjeti s tolikim mišićima; Koža svih bodybuildera se objesi kada prestanu trenirati."

Trebalo bi provesti istraživanje kako bi se riješile polemike oko mogućih, ili pak nemogućih, posljedica bavljenja bodybuildingom.
 
>>>80 joj je godina tek. Upoznajte najstariju bildericu na svijetu koja se još uvijek natječe>>>

Međutim, postavlja se pitanje zašto su vam navedene polemike uopće bitne, naravno, ukoliko nije riječ o vama osobno. 
 
Kakve veze navedene konstatacije imaju s vašim fizičkim izgledom ili načinom življena?
 
Uvijek je lakše samo izvrijeđati nekoga
 
Uvrjedljivi komentari o određenim osobama uobičajeno proizlaze iz usta onih ljudi koji su na njih ljubomorni. Istina, u određenom trenutku lakše je omalovažavati drugoga nego se truditi postići određeni željeni rezultat.

Lakše je okolini nametati tvrdnje pomoću kojih biste  eventualno uspjeli istaknuti određene karakteristike koje vas obilježavaju, a istovremeno vas toliko opterećuju da u komentarima okoline pokušavate pronaći utjehu. 
 
Kako bismo vam lakše predočili cilj pisanja ovog teksta poslužit ćemo se vrlo praktičnim primjerom osjećaja jednog muškarca prema određenim djevojkama. 
 
Mladić djevojku s kojom je u ljubavnoj vezi ne smatra pretjerano lijepom te misli kako je nedovoljno maštovita.

Ljubavna veza u kojoj se nalazi ne usrećuje ga u potpunosti i svjestan je činjenice kako se situacija ne može poboljšati ni u budućnosti iz razloga što će djevojka s protokom vremena i ostariti te mu zasigurno biti još manje privlačna.
 
Ići linijom manjeg otpora, niz dlaku društvu, ili ipak biti svoj?

Mladić je jednom prilikom upoznao djevojku koja posjeduje sve karakteristike koje su njemu potrebne i privlačne.

Mladić je svjestan činjenice kako bi s dotičnom djevojkom željeli u vezi biti gotovo pa svi njegovi prijatelj i poznanici.

Prilikom susreta, mladić i njegovi prijatelji komentirali su kako dotična djevojka nije osoba s kojom bi itko želio biti u vezi. Navodili su različite argumente kako bi opravdali svoje konstatacije. Mogli bismo reći kako su se međusobno lagali te, što je još i gore, pokušavaju slagati i sami sebe.

Zašto? Zato što su svjesni činjenice koliko bi truda i vremena trebali uložiti kako bi uspjeli impresionirati i osvojiti djevojku koja posjeduje izrazito kvalitetne osobine.

Nakon druženja s prijateljima mladić se vratio u svoj dom gdje ga je dočekala njegova djevojka.

Mladić je promislio o karakteristikama koje ona posjeduje te zaključio kako je zapravo sretan u trenutnoj ljubavnoj vezi, međutim, navedeno nije i zaista osjećao.

Da bi trebao biti sretan u ljubavnoj vezi u kojoj se nalazi isticali su i njegovi prijatelji, vjerojatno podsvjesno, kako i on ne bi imao ono što oni također žele, a nemaju.
 
Dakle, svi imate mogućnost odlučiti želite li provesti život na način koji vas u potpunosti usrećuje, ili na onaj koji podrazumijeva liniju manjeg otpora.

Ovdje ne mislimo da biste svi trebali postići fizičku spremu u rangu profesionalnih bodybuildera, već onu koja bi vama stvorila maksimalan osjećaj zadovoljstva u vlastitom tijelu.

Od ostvarenja vlastitih ciljeva ne odustajte zbog negativnih komentara okoline. Oni koji vam govore kako nešto ne možete postići vjerojatno se boje vašeg uspjeha.

Svaka osoba koja se u potpunosti osjeća zadovoljno u vlastitom tijelu osoba je kojoj se treba diviti.

Trudite se koliko je potrebno kako biste postigli sve vaše sportske i životne ciljeve.

Ukoliko vjerujete da vaše tijelo nije onakvo kakvo biste voljeli imati nastojte u sebi probuditi sportski duh kako ne biste bezrazložno odustajali od vaših ciljeva.

Nastojte se ne zamarati predviđanjem tuđe, već vlastite budućnosti kako biste znali što biste već danas trebali činiti. 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.