Upoznajte Evu, ona će vam pomoći doseći vrhunac

Screenshoot: Facebook

KAŽU da čak 75 posto žena ne može doživjeti vaginalni orgazam uslijed klasičnog seksa, a to je toliko žalosna brojka jer seks - realno - treba biti sastavni dio život svake odrasle osobe - zbog svih njegovih dobrobiti, sam seks bez orgazma je ... pa malo je reći, ali - nedostatan. 

>>>Znate li kako točno reagira vagina na seksualni podražaj<<<

Postoji i podatak da oko 10 do 15 posto žena čak nikada nije doživjelo niti jedan oblik orgazma (vaginalni ili klitoralni), pa da bi to promijenile, da bi pomogle ženama osjetiti vrhunac dvojac - Alex Fine i Janet Lieberman još su 2014. godine osmislile prvi hands-free vibrator koji se može nositi tijekom odnosa. I tako pomoći boljem osjećaju i uopće lakšem dostizanju orgazma. 

Eva se, kako su je nazvale, lako umetne i ne smeta tijekom odnosa, a osmislile su i Fina - također malo vibrator koji se stavi na ruku i tako pomaže pojačati osjećaj ugode tijekom odnosa. 

Jedan od problema zašto žene u tako maloj mjeri doživljavaju orgazam uobičajenim seksom, ne leži samo u psihi tih žena i njihovom fizičkom "stanju" već i u lošoj komunikaciji s partnerom. Naime, kako su naglasile njih dvije - čak 85 posto muškaraca smatra da žene redovno doživljavaju orgazam i baš zbog toga što tome vjeruju nije im jasna ta ženska potreba za uvođenjem seksualnih igračaka u krevet. 

>>>Ovakav orgazam znači da imate savršenu kontrolu nad svojim seksualnim životom<<<

No, onda vas zapanji spomenuta brojka i shvatite da žene zaista često trebaju malu pomoć sa strane i da ovakav mali hands free proizvod stvarno može utjecati na poboljšanje seksualnog života i uopće veću radost na sam spomen seksa. 

>>>Dildo od plemenitih kristala za savršeno zdravu vaginu<<<

Tako se dvojcu javio jedan muškarac čija je supruga probala Evu - "Moram vam se pohvaliti da moja žena u našoj 5-godišnjoj vezi nikada nije pristala na seks dva dana za redom. Osim nakon što smo probali Evu!"

"Tako je dobar osjećaj kada znate da vaš proizvod i sav trud koji je uložen u njega može pomoći tolikom broju ljudi da konačno dožive pravu seksualnu slast.", naglasile su.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.