Uršula Tolj u bikiniju pokazala laskavu figuru: "Boginja"

URŠULA Tolj već uživa u ljetnim radostima. HRT-ova voditeljica i urednica otputovala je na Jadran, gdje dane provodi sunčajući se i kupajući, a s nekoliko fotografija počastila je i svoje pratitelje na Instagramu.

Odjevena u bikini, pozirala je u moru i pokazala zavidnu figuru. Obožavatelji su je odmah zasuli komplimentima te joj poručili da izgleda kao "boginja".

Inače, u intervjuu koji je prije dvije godine dala za Gloriju Tolj je poručila da "na pragu pedesete nije kasno za ljubav, minice i poziranje u badiću".

"Važno je naučiti voljeti sebe", rekla je tada te otkrila da liniju održava zdravom prehranom i vježbanjem na takozvanoj vibracijskoj ploči dva puta tjedno.

"Imam sreće da najviše volim jesti voće i povrće, a uz to mi je i metabolizam brz. Nikad nisam bila na dijeti niti ih podržavam. Često ih je vrlo teško provesti, a kad se vratiš u normalu, vrate se i kilogrami. Mislim da je jedino rješenje uravnotežena prehrana. Ja posebno izbjegavam grickalice i gazirane sokove. I to ponajprije radi zdravlja, a onda i radi linije", pojasnila je.

Kao dio tijela kojim je najzadovoljnija navodi trbuh, na kojem trudnoće nisu ostavile nikakav trag.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.