Viktorijina anđelica otkrila kojem sportu duguje vitku figuru

Foto: Instagram

VIKTORIJINA anđelica Alexina Graham ponovno je dokazala da izgleda odlično, bez obzira na to što odjene. To ju je i dovelo do angažmana za slavnu kuću donjeg rublja kojim se proslavila. 

Put do slave za nju nije bio jednostavan. Priroda ju je nagradila dobrim genima, ali je itekako naporno morala raditi da bi izgradila formu kojom se danas može pohvaliti. 

Na prvu se zaljubila u boks, borilačku vještinu koju voli i holivudska glumica Jennifer Aniston.

“Boks mi je omiljen. Imam trenera koji je pravi profesionalac, a naše susrete pretvara u kardio treninge za cijelo tijelo. Poslije se osjećam nevjerojatno”, izjavila je Graham za Russh Magazine.

Za revije trenira poput pravog sportaša, a kada njeno tijelo traži predah, priuštit će si masažu i boravak u infracrvenoj sauni.

“Ne prakticiram detoksikaciju organizma, ali nekoliko tjedana ne pijem alkohol i odmah uočavam promjene na tijelu”, kaže.

Poroci su joj čokoladno mlijeko, votka soda i tjestenina, a uzor joj je njena baka.

“Rekla mi je da se na dnevnoj bazi moram kretati i vježbati. Moja baka ima 83 i još uvijek pliva, ide na pilates i jogu”, pojasnila je. 

Najbolja poruka koju šalje svojim pratiteljima glasi: “Manje je više.” Dokaz za to su fotografije na kojima ne pozira u bikiniju i donjem rublju, a ipak se može pohvaliti impresivnim brojem lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.