Zvijezda filma Clueless pokazala srednji prst kritičarima: Mislim da izgledam dobro

Foto: Profimedia

ALICIA SILVERSTONE je u prošlosti već pričala o suočavanju s posramljivanjem na račun izgleda, a u nedavnoj objavi na TikToku pokazala je svoju fotku u uskoj plavoj haljini, dok je u opisu fotke stajalo je „Alicia Silverstone debela fotka”.

Ona je na to pokazala srednji prst uz osmijeh koji govori tisuću riječi. Dodala je: „Kvragu, mislim da izgledam dobro”, i tako uzvratila kritičarima.

@aliciasilverstone Damn. I think I look good 😂🤷🏼‍♀️ #abcdefu ♬ abcdefu - GAYLE

Posramljivanje je trpila u mladosti

U travnju 2020. se otvorila o prozivanju koje je pretrpjela nakon snimanja Batgirl u Batman & Robin 1997. godine. Dok je promovirala film, paparazzi i tabloidi su je prozvali "debela djevojka", a čak su je pitali i za veličinu grudnjaka dok je nastupala u medijima.

“Ismijavali su moje tijelo kad sam bila mlađa”, rekla je. "Bilo je bolno, ali znala sam da su pogriješili. Nisam bila zbunjena. Znala sam da nije u redu ismijavati nečiji oblik tijela, to se čovjeku ne čini kao ispravna stvar."

Silverstone je rekla da proces snimanja filma generalno nije bio ugodan. "Bilo je radnih okolnosti koje su bile manje nego povoljne u načinu na koji su se stvari odvijale."

No Silverstone, koja je tada bila u ranim dvadesetima, znala je da ne bi smjela dopustiti da je kritike dopru do nje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.