Zvijezda serije Svi vole Raymonda slavi tri godine apstinencije od alkohola

GLUMICA Patricia Heaton podijelila je video posvećen svom osobnom napretku i prekretnici koja joj je promijenila život na bolje. Zvijezda je s više od 400.000 pratitelja na Twitteru i više od 190.000 pratitelja na Instagramu proslavila tri godine "slobode od alkohola".

"Srpanj je kad slavimo slobodu naše nacije. Također slavimo moje tri godine slobode od alkohola", kaže glumica, najpoznatija po ulozi Debre Barone u seriji Svi vole Raymonda, te poručuje svojim pratiteljima da joj se slobodno obrate ako se trenutno bore s istim problemom i trebaju poticaj ili podršku.

Heaton kaže da se odlučila odreći alkohola 2018. godine kada je otkrila da počinje previše uživati u njemu.

"Užasno mi nedostaje, ali na kraju dana osjećam se bolje", rekla je za časopis Parade prošle godine.

"Primijetila sam da se svake večeri radujem koktelima, a ako bih slučajno otišla na ručak, morala bih popiti bar jednu čašu vina. Prestala sam piti i život mi se znatno popravio. Moja djeca su u svojim srednjim dvadesetima i vjerojatno ću imati 70 godina kad budem imala unuke. Želim biti zdrava za njih."

Glumica se posljednjih godina fokusirala na svoje zdravlje i kondiciju, uključujući plivanje četiri do pet puta tjedno. Također se drži prehrane s malo ugljikohidrata i masti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.