Chef Vid Nikolić otvorio drugi restoran u Zagrebu, evo gdje

Foto: Tori

TORI Vida Nikolića, jednog od najboljih majstora azijske hrane u Hrvatskoj, otvorio se na još jednoj lokaciji - u zagrebačkom kvartu Trnje.

"Konačno smo otvorili novu mikrolokaciju na adresi Zelinska 7. Zavučeni smo iza zgrade, malo nas je teže za pronaći. Dostupni smo za takeout narudžbe preko našeg weba i preko dostavnog servisa Glovo. U restoranu imamo 3 sjedeća mjesta unutra i 3 stola na terasi. Očekujemo vas", napisali su na Instagramu.

Sve je krenulo sa zapada

Prvi lokal je na adresi Trg Ivana Kukuljevića 5 u kvartu Špansko, a radi od ponedjeljka do subote od 12 do 22 sata, dok je nedjeljom zatvoren. Od najpopularnijih jela u ponudi imaju ramen, katsu piletinu, korean fried chicken, lobster bunse, tuna i lobster poke i kung pao.

Njihov je ramen među boljima u gradu, a nude dvije varijante. Tantanmen je s pilećim temeljcem, goma tareom, shiitakama, domaćim ramen rezancima, svinjskom potrbušinom, stirfry miso piletinom, kikirikijem i uljem češnjaka (13.50 eura), a Shrimp laksa sa žutim rezancima, juhom od jadranskih kozica s kokosovim mlijekom i lemongrassom, crvenom curry pastom, prženim tofuom, mungo klicama i panko kozicama (14.50 eura).

>> Gdje u Zagrebu pojesti azijsku hranu? Znamo osam provjerenih mjesta

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.