Konobar koji je oduševio regiju: Hotel me nagradio, a ispoštovao me i Iličić

Foto: Privatna arhiva

Konobar Dušan Đorđević oduševio je regiju nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimku njega na poslu u niškom hotelu Nais. Razgovarali smo s 23-godišnjim Dušanom i saznali više o njemu.

"Odrastao sam u skromnim uvjetima, zaposlio sam se kao konobar da pomognem baki"

"Kao konobar radim već 4 godine, u hotelu Nais radim 2 mjeseca. Odrastao sam u skromnim uvjetima. Nakon smrti majke ostao sam s bakom, kojoj sam neizmjerno zahvalan na svemu. Počeo sam raditi kao konobar kako bih pomogao baki, da njoj bude lakše", ispričao je za Index simpatični Dušan.

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound - Kristijan Ilicic

"Radio sam u manjim restoranima, a nakon toga mi se ukazala prilika da napredujem u svom poslu. Prihvatio sam poziv hotela Nais i rado mu se odazvao. Iako je sve ovo za mene nešto novo, kolege se trude usmjeriti me kako bih mogao još više napredovati", objašnjava nam.

"Osmijeh je moj moto"

Otkud tako pozitivan stav prema poslu, pitamo ga.

"Uvijek gledam sve s pozitivne strane, pa tako i posao koji radim. Osmijeh je moj moto. Naučio sam da je sve u životu onako kako ti to sagledaš, ako se žališ i stalno si nezadovoljan, takav ti je i cijeli život. Naravno da ima prostora da se uvjeti u ugostiteljstvu poprave, ali je li sve tako crno? Naravno da nije", optimističan je Dušan.

U ugostiteljstvu najviše uživa u komunikaciji s ljudima i sklapanju novih poznanstava. Najmrže mu je, priznaje, poliranje servisa. 

"Hotel me nagradio"

Travel blogera Kristijana Iličića je prepoznao za stolom na vjenčanju, kaže nam. "Zbog toga i volim svoj posao kao što sam i napomenuo, ovako dobivam priliku upoznati ljude čiji rad pratim i poštujem. Ekipa me je ispoštovala, hvala Kristijanu na svemu", priča nam. Nagradu je dobio i od hotela u kojem radi. "Naravno da su me nagradili i oni, uvidjeli su potencijal u meni, želim se ovim putem zahvaliti i menadžmentu hotela Nais na ukazanom povjerenju", kaže.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Ima poruku i za sve kolege konobare. "Želim poručiti svim kolegama da je osmijeh neophodan u našem poslu, sve ostalo znaju", dodao je simpatični Dušan.

Podsjećamo, hrvatskog travel blogera Kristijana Iličića oduševio je dobro raspoloženi konobar koji ga je posluživao u Nišu. "Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais, molim vas reagirajte", napisao je Iličić uz snimku konobara kako raspjevan i rasplesan poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom. "Super je lik", dodao je Iličić u komentarima.

Pročitajte više