Za ovu pečenjaru nitko ne zna, a cijene su im top. Probali smo ćevape

Foto: Hana Kajari/Index

AKO vam se ide malo izvan centra Zagreba, Zeko je neupadljiva lokalna pečenjara koja ima jedne od boljih ćevapa u istočnom dijelu grada. Točna adresa je Kozari put I 34A.

>> Kruži priča da su im ćevapi čudo. Probali smo, evo dojmova

Osoblje je jako ljubazno, a interijer izgleda kao da je zapeo u ranim 2000-im godinama, no nemojte da vas to zavara. Kad smo bili tamo jedan ponedjeljak predvečer, svi su jeli ćevape pa smo morali i mi.

@index.hr Jesu li ovdje najbolji ćevapi u istočnom dijelu Zagreba? #pecenjarazeko #indexhr #hrana #food #foodie #zagreb #cevapi #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Mali ćevapi 4.80, veliki 6 eura

Za samo (da, u današnje vrijeme je to samo) 6 eura dobivate veliku porciju od 10 ćevapa s lepinjom, lukom i ajvarom. Ćevapi jesu malo masni, ali baš zato su tako ukusni. S obzirom na izgled lokala, na prvu nismo očekivali tako lijepu prezentaciju pa za urednost svakako idu pohvale.

Što još imaju?

Kako smo već napisali, mala porcija ćevapa je 4.80 eura, a velika je 6. Šiš ćevapi su 6.50 eura, kao i pileći file ili pileća jetrica, a ražnjići ili sudžukice su po 7 eura. Obična pljeskavica je 6, dok je ona punjena sirom 6.50 eura.

Hamburger ovdje stoji 4.50 eura, a cheeseburger 4.80. Nude i pileći hamburger, koji košta 5, a pileći cheeseburger 5.30 eura. Na jelovniku je i tortilja s piletinom za 7.50 eura. Nude i jela iz friteze, poput bečke šnicle, a porcije stoje u prosjeku 8 eura.

Poseban dio na jelovniku su i plate miješanog mesa, i to one za jednu, dvije, tri, četiri, pet ili šest osoba, a koštaju od 12 do 69 eura. 

Pročitajte više