Njihove pizze u Zagrebu svi hvale, a sada su otvorili pizzeriju i u Istri

Foto: Facebook/Al Dente

JOŠ JE U ožujku ekipa iz zagrebačke pizzerije Al Dente najavila da uskoro otvaraju svoju prvu podružnicu u Istri, točnije u Rovinju, a 18. srpnja službeno je i otvorena, čime su se i pohvalili na svojem Facebooku i Instagramu.

Drugi Al Dente restoran napokon je otvoren u Rovinju, i to u Ulici Nello Quarantotto 20. Otvoren je svakog dana od 11 do 23 sata, a nudi jela kakva su dostupna i u zagrebačkom Al Denteu, ali s naglaskom na istarske namirnice.

Glavni fokus na lokalnim namirnicama

"Glavni fokus kuhinje će biti lokalne namirnice (riba, tartufi, sirevi...), talijanska kuhinja gdje ćemo koristiti francuske metode. Veliku pažnju posvetit ćemo stvarima koje ćemo sami izrađivati, a to su kiseli kruh, tjestenina i pizza kakvu dosad niste imali naviku jesti i probati", napisali su još u travnju na svojem Instagram profilu.

Osim njihovih pizza u canotto stilu, u ponudi imaju i različite tjestenine, a neke od njih već su predstavili na svojem Instagramu. Tu su, primjerice, domaći ravioli s janjetinom i kremom od Veli Jože sira, paccheri s kremom od dagnji, guancialeom i pistacijama, tjestenina iz koluta sira, ali i razna mesna i riblja jela.

>> Al Dente: Jeli smo do sada najskuplju margheritu u Zagrebu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.