Probali smo trenutno najpopularniju slasticu na svijetu, Ice Crone. Evo dojmova

Foto: Hana Kajari/Index

JESTE LI znali da u Zagrebu možete probati trenutno najpopularniju slasticu na svijetu? Na prvom ljetnom izdanju Fuliranja na Strossmayerovom trgu na kućici Ice Crone nude nekoliko okusa viralnog Ice Cronea, hrskavo-mekanog kroasan tijesta punjenog soft serve sladoledom.

Miris svježe pečenih kroasana s ove kućice osjeti se sve do Zrinjevca i Tomislavca, kroasane ovdje peku pred vama i pune ih sladoledom od čokolade ili vanilije, a možete birati između četiri okusa Ice Cronesa.

@index.hr Isprobali smo viralni Ice Crone, hrskavo-mekani kroasan punjen soft serve sladoledom. #indexhr #sladoled #kroasan #zagreb #fuliranje #viraltiktok #fyp ♬ original sound - Index.hr

Od Nutelle, karamele, pistacija ili jagoda

U ponudi imaju Hazelnut & Salted Caramel Ice Crone sa sladoledom od vanilije, slanom karamelom i komadićima lješnjaka, Nutella Bomb Ice Crone sa sladoledom od čokolade, Nutellom i komadićima lješnjaka, Strawberry Sprinkle Ice Crone sa sladoledom od vanilije, jagodama i sirupom od jagoda te Pistachio Dream Ice Crone, sa sladoledom od vanilije, ganacheom od pistacija i komadićima pistacija.

Svi koštaju po 6 eura i vrlo su ukusni i zasitni, no nama se definitivno najviše svidio onaj od pistacije, koji je ovog ljeta najveći hit. Okusi pistacije i sladoleda od vanilije savršeno se nadopunjuju, a kroasan je obilno punjen sladoledom i ukusnim ganacheom od pistacija koji nabavljaju iz Italije, pa baš ničega ne nedostaje.

U ponudi imaju i Kultura kombuche

A ako ožednite nakon ovih sladoleda, ekipa s kućice Ice Crone pobrinula se i za to - uz razne sokove koji koštaju po 3 eura, u ponudi imaju i osvježavajuće Kultura kombuche u tri okusa, Berries x Berries s okusom bobičastog voća, melissa x lemon s okusom matičnjaka i limuna te mint x lime s okusom mente i limete, a one koštaju 4 eura.

Fuliranje Summer Sunset traje samo do nedjelje, 28. srpnja, pa ako želite probati ovu svjetski poznatu slasticu, onda radije požurite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.