U Rimu postoji restoran posvećen samo pistacijama, nalaze se u svakom jelu

Foto: Instagram/Eden il Paradiso del Pistacchio

U POSLJEDNJE vrijeme kao da su svi poludjeli za pistacijom, bilo da se radi o sladoledu od pistacija ili pak nekom pecivu s pistacijama, a postale su nezaobilazan sastojak i na nekim pizzama i tjesteninama. Za sve ljubitelje pistacija imamo super vijest - u Rimu postoji restoran posvećen njima, a nalaze se u baš svakom njihovom jelu.

Pistacije u svemu - od tjestenine do burgera

Riječ je o restoranu Eden il Paradiso del Pistacchio koji u Rimu postoji na dvije lokacije, a jelovnik im je zaista raznolik. Budući da je smješten u Italiji, ovdje ćete, naravno, moći naručiti i tjesteninu s pistacijama, kao i neke druge talijanske specijalitete i slastice, poput popularnih cannolija.

Tu je i sladoled od pistacija, razni kolači s pistacijama, a pronaći ćete i burgere, pa čak i krumpiriće s preljevom od pistacija, posipane hrskavim komadićima pistacija. Sudeći po komentarima na njihovom Instagramu, ovo je zaista pun pogodak, a mnogi pišu da sada moraju doći u Rim samo zbog ovog restorana.

Imaju i webshop

Na njihovoj službenoj stranici mogu se naručiti i različita jela i proizvodi od pistacija, pa tako u ponudi imaju čokoladu od pistacija za 5 eura, praline za 8 eura, kremu od pistacija za 9 eura, pesto od pistacija za 10 eura, pa čak i liker od pistacija za 16 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.