Cyberpunk 2077 nije gotov ni godinu i pol nakon izlaska

Foto: Press

IAKO je izašao u prosincu 2020., problematični Cyberpunk 2077 još uvijek nije igra kakvom su je tvorci iz CD Projekta zamislili, a nedavno su dali do znanja da je pred njima još dug put.

Jedan od autora misija, Pawel Sasko, podijelio je nove informacije o igri, a nakon što su mu postavili pitanje hoće li se ove godine pojaviti i ekspanzija, Sasko je odgovorio: "Radimo na ekspanziji, ali radimo i na drugim stvarima. To se nije promijenilo. Još uvijek poboljšavamo igru jer smo svjesni da ima još puno posla".

Zahvala igračima

Sasko je zahvalio igračima na pozitivnim reakcijama na izdanje igre za konzole nove generacije, dodavši da su im reakcije poticaj da još više rade na igri: "Sretni smo jer vam svidjela nova zakrpa, a to nam je poticaj da radimo za vas jer vidimo da to cijenite. Toliko vam trenutno mogu otkriti. Radimo na stvarima za vas. Doslovno svaki dan pregledavam misije, razgovaram s ljudima o svemu i stvari se razvijaju".

Inače, CD Projekt trenutno je rastrgan između rada na ekspanziji za Cyberpunk, ekspanziji i verziji trećeg Witchera za nove konzole, a najavili su i početak rada na sljedećem dodatku franšizi The Witcher.

Novog Witchera ne trebate očekivati u dogledno vrijeme, ali vjerujemo kako će se CD Projekt ovim projektom pokušati iskupiti za sve ono što je pošlo po krivu sa Cyberpunkom koji je na konzolama profunkcionirao tek u veljači ove godine, nakon što se pojavila zakrpa 1.5 koja je popravila velik dio bugova.